Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Diyadin ilçesinde köy ve mahalle muhtarları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

18.07.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyadin ilçesinde köy ve mahalle muhtarları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Özgür Azer Kurak Caddesi üzerinde toplanan muhtarlar ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak Kaymakamlık binasına kadar yürüdü.

Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren, burada yaptığı konuşmada, köylerinden ve mahallelerinden gelerek milletin iradesine yapılan alçakça darbe girişimini protesto eden muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlarla birlikte alçakça yapılan darbe girişimini lanetlediklerini belirten Çeviren şöyle konuştu:

"Hep birlikte bir kez daha bu darbe girişimini kınıyoruz ve lanetliyoruz. Devletimize ve milletimize uzanan eller kırılsın diyoruz. FETÖ ve onun ihanet şebekesi dış güçlerle iş birliği yapmış ve milletimize saldırmıştır. Bu haince, alçakça saldırıyı aziz milletimiz asla unutmayacaktır. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Darbe günü ilçe Jandarma komutanımız ve emniyet amirimiz bizimle beraberdi. Valimizden aldığımız talimatı hemen müftü beye ilettik. Tüm camilerimizden vatandaşlarımızı hükumet konağı önüne davet ettik. Diyadin halkı tereddütsüz hükumet konağının önünde toplandı ve sabaha kadar birlikte nöbet tuttuk. Bu asil davranışı sergileyen Diyadin halkımızı ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah onların varlığını eksikliğini göstermesin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement