Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Özoğul, "Bu millet bu darbeyi nasıl alt ettiğini bütün dünyaya göstermiştir.

20.07.2016 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Özoğul, "Bu millet bu darbeyi nasıl alt ettiğini bütün dünyaya göstermiştir. Bizler bu meydanda bir araya gelebiliyorsak, kendini tankın önüne atan kardeşlerimizin sayesindedir." dedi.

AK Parti, HÜDA PAR, Saadet Partisi, Batman Düşünce ve İnanç Platformu, Peygamber Sevdalıları Platformu, Alimler ve Medreseler Birliği, Davet ve Kardeşlik Vakfı, Müstakil İş Adamları Derneğ i(MÜSİAD) ve Tüm Sanayici İşadamları Derneği(TÜMSİAD) tarafından FETÖ'nün darbe girişimini kınamak için Batman Valiliği önünde miting düzenlendi.

Buradaki konuşmasında 15Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Özoğul, bu zaferle halkın destan yazdığını söyledi.

Özoğul, hiçbir darbenin bu kadar alçakça olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hiçbir darbe kökü dışarıda olan hoca kılıklı bir hain tarafından yürütülmemiştir. Hiçbir darbe halkına karşı silah çekmemiştir, havadan bombalamamıştır, tanklarla insanlarını ezmemiştir. Hiçbir darbe meclise bomba yağdırmamıştır. Uçak, helikopter, tank, füze ve silahlarıyla bu aziz milleti sindireceklerini zannettiler ancak bir hesap hatası yaptılar. Devleti ve milleti için bu uğurda baş koymuş olan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu hesaba katmayı unuttular."

Binlerce kişinin katıldığı mitingde sık sık "Vur vur Batman inlesin Pensilvanya dinlesin", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Darbeler tutmaz ezanlar susmaz" sloganları atıldı.

Vatandaşların meydandaki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement