Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

20.07.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Borsa Başkanı Mesut Okyay, borsada yaptığı basın açıklamasında, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların, demokrasiye kasteden alçakça bir saldırıyı önlediğini söyledi.

Halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını belirten Okyay, "Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur." dedi.

Okyay, "Demokrasi düşmanlarına" karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerin ve siyasetçilerin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruşun en büyük takdiri hak ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Başta sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement