Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "Birlik ve Beraberlik toplantısı" düzenlendi.

20.07.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "Birlik ve Beraberlik toplantısı" düzenlendi.

Düziçi Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Salonu'nda yapılan toplantıda, 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar değerlendirildi ve ortak bir bildiri okundu.

Bildiriyi okuyan Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, şunlar kaydetti:

"Ülkemizde 15 Temmuz akşamı TSK içerisine sızan bir grup FETÖ terör örgütüne mensup kişiler tarafından girişilen kalkışma sonucu tarihimizin en büyük ihanetlerinden birisini yaşadık. Milletimizin kendisini korumak üzere aldığı silahlar milletin kendisine doğrultuldu. Uçaklar devletin kurumlarını bombaladı. Milletin iradesine kast edildi. Evlatlarına kıyıldı. O gece cuntacıların hesap etmediği bir şey vardı, o da büyük Türk milleti. Bu millet, o gece tek ses olarak, farklı siyasi görüşte olsalar bile, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, askerleriyle, emniyet güçleriyle, medyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, gövdesini, uçaklara, helikopterlere, tanklara, toplara, bombalara siper ederek canı pahasına da olsa devletine, demokrasisine sahip çıkarak bu ihanete dur dedi. İlçemizde de hemşehrilerimiz, kalkışmanın olduğu andan itibaren meydanlara indi. Bu vesileyle Tüm demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Toplantıya, Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Bahçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, Düziçi'nde görev yapan hakim ve savcılar, siyasi partilerin temsilcileri ile ilçede faaliyet gösteren dernek başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement