Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eğitim Bir- Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

20.07.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir- Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Ergin, yaptığı açıklamada, darbenin İslam alemi içerisinde lider ülke konumunda olan Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılmak istendiğini söyledi.

Askeri darbelerin insanlara hiçbir zaman menfaat getirmediğini dile getiren Ergin, "1980 yılında yapılan askeri darbede ortaokul öğrencisiydim. 28 Şubatı iliklerimize kadar yaşadık, gördük. Bu darbenin birinci gününde Ankara'daydım. Uçakların alçaktan uçuşlarını, helikopterin insanları ateş ettiğini gördüm. Darbeler insanlara hiçbir zaman menfaat getirmedi, getirmeyecek de." dedi.

Eğitim Bir- Sen Batman Şube Başkanı Ergin, Türkiye'nin gücünü azaltmak, itibarsızlaştırmak ve bütün sermayesini emperyalist güçlere akıtmak için yapılan kalkışmaya, halkın duyarlılığı ve alana inmesiyle engel olunduğunu belirtti.

"Darbenin en büyük hedefi Sayın Cumhurbaşkanımızdır"

Darbenin Türkiye'ye, Türkiye'de yaşayan bütün insanlara yapıldığını aktaran Ergin, şunları kaydetti:

"Darbenin en büyük hedefi Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Cumhurbaşkanımızın son yıllarda göstermiş olduğu performansla ümmet için bir umut haline gelmiştir. Bu gün dünyanın birçok ülkesinde, özellikle İslam ülkelerinde bu gün reis için dualar ediliyor, gelecek için kurbanlar kesiliyor. Bu da şunu gösteriyor ki, bu insan bu ümmete lider olabilecek bir duruma gelmiştir. Onun lider olması ve emperyalist güce karşı dik durması birilerini korkuttu. Paralel denen kirli taşeron yapı, bu kirli insanların emelleri için son kozunu kullandı ve intihar etti."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement