Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, kentte faaliyet gösteren engelli dernekleri ve üyeleri tepki gösterdi.

20.07.2016 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine, kentte faaliyet gösteren engelli dernekleri ve üyeleri tepki gösterdi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Doğan Nurluyol, engelli dernekleri adına Kültür Park'ta yaptığı basın açıklamasında, Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup hain bir cunta tarafından milletin birliği ve iradesine, vatanın bütünlüğüne, devletin varlığına, demokrasinin işleyişine kastedilmesi karşısında duyarsız ve sessiz kalmayacaklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının idam edilmesi anlamına gelen darbe kalkışmalarının sonuçsuz kalmasını sağlamak üzere en çok kendilerinin gayret ve fedakarlık göstermesi gerektiğini dile getiren Nurluyol, şunları kaydetti:

"Karadan tanklarla, havadan bombalarla işlenmez hale getirilmek istenen, milli iradenin kalbi olan TBMM'ye seçimle iş başına gelen Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine inadına sahip çıkacağız. Meclise ve Hükümete karşı yapılan her türlü saldırıyı durdurmak sivil toplum kuruluşlarının olduğu gibi her yurttaşın da asli görevidir. Ne mutlu ki, Türkiye'nin her ilinde olduğu gibi, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz de başından itibaren aksatmadan tuttuğu demokrasi nöbetiyle bu görevi en iyi şekilde yerine getirmektedir."

Basın açıklamasına engelli derneklerinin üye ve temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement