Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısız darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

21.07.2016 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısız darbe girişimi sırasında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

Belediye önünde mevlit okutuldu ve İlçe Müftüsü Aydın Bostancı dua etti.

Belediye Başkanı Münür Şahin, 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) içerisinde yapılanmış FETÖ üyesi vatan hainleri tarafından bir darbe girişimi gerçekleştirildiğini anımsatarak, başta Türk milleti olmak üzere tüm siyasilerin, polislerin darbe karşıtı askerlerin bu girişime toplumsal olarak "dur" dediğini söyledi.

Bu girişim sırasında vatan haini FETÖ üyelerinin, Türkiye Cumhuriyetinden gasp ettiği savaş uçağını, helikopterini, tankını ve silahlarını polis, asker ve hatta sivil halk gözetmeksizin darbeye karşı duran herkese ateş ettiğini ifade eden Şahin, "Polis, asker ve sivil vatandaşımızın şehit olmasına sebep olmuştur. Hatta cumhuriyet tarihi boyunca düşmanın bile başaramadığı bir şeye kalkışarak millet iradesinin en büyük adresi olan TBMM'ye ve MİT Müsteşarlığına bile bomba atmış. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de ilk andan itibaren binlerce vatandaşımız demokrasisine ve millet iradesine sahip çıkmak için gece gündüz demeden 24 saat boyunca nöbet tutmuştur ve tutmaya da devem etmektedir." dedi.

Programa, Kaymakam Edip Çakıcı, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement