Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Dükkancık Camii imam hatipi Abdülkerim Ebibi'nin konuşması -Dükkancık Camisi'nde hatm-i şerif okunması -Türkiye Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil -Dükkancık Camisi'nde dua okunması FETÖ darbe girişimine tepkiler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Dükkancık Camisi'nde hatm-i şerif okundu, dua edildi.

22.07.2016 03:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Dükkancık Camii imam hatipi Abdülkerim Ebibi'nin konuşması

-Dükkancık Camisi'nde hatm-i şerif okunması

- Türkiye Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil

-Dükkancık Camisi'nde dua okunması FETÖ darbe girişimine tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Dükkancık Camisi'nde hatm-i şerif okundu, dua edildi.

Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil'in yanı sıra ülkedeki Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin ve çok sayıda kişinin katıldığı programda, imamlar ve bazı vatandaşlar hatm-i şerif okudu, şehitler için dua edildi.

Caminin imam hatibi Abdülkerim Ebibi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gün boyunca okunan hatm-i şerif ve duaların sevabını Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle hayatını kaybeden şehitlerin ruhlarına hediye ettiklerini söyledi.

Hatim ve duaların Allah'ın huzurunda kabul olması temennisinde bulunan Ebibi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm Türk halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ebibi, bu badirenin en kısa zamanda ve en az acıyla atlatılması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Türkiye, İslam aleminde Mekke ve Medine'nin ardından ikinci kaledir. Bu kale düşseydi, bundan sonraki adım büyük bir ihtimalle Müslümanlar için en kutsal olan Mekke ve Medine olacaktı. Türkiye devleti ve Türk halkı bir vatan olarak, ana vatanımız ve kardeşlerimiz olarak bizler için ayrı bir değere sahiptir."

Üsküp Büyükelçisi Şölendil de burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de gerçekleşen hain saldırı sonucu hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yaralılar için acil şifalar diledi, "Bu hain saldırı, başta Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, tüm siyasi partiler ve halkımızın gösterdiği örnek birliktelik, kararlı, dirayetli ve cesur tutumlarıyla başarısız kılınmıştır." diye konuştu.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement