Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Valilik önünde toplanan vatandaşlar -Mevlid-i Şerif Okutulması -Müftülük Görevlilerinde 3 Dilden İlahi Konseri -Vatandaşların yatsı namazı kılması - Siirt'te de binlerce vatandaş, protesto için kentteki siyasi parti ve Sivil Toplum örgütlerin çağrısı üzerine valilik önünde toplantı Siirt'te de binlerce vatandaş, protesto için kentteki siyasi parti ve Sivil Toplum örgütlerin çağrısı üzerine valilik önünde toplantı.

22.07.2016 05:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Valilik önünde toplanan vatandaşlar

-Mevlid-i Şerif Okutulması

-Müftülük Görevlilerinde 3 Dilden İlahi Konseri

-Vatandaşların yatsı namazı kılması

- Siirt'te de binlerce vatandaş, protesto için kentteki siyasi parti ve Sivil Toplum örgütlerin çağrısı üzerine valilik önünde toplantı

Siirt'te de binlerce vatandaş, protesto için kentteki siyasi parti ve Sivil Toplum örgütlerin çağrısı üzerine valilik önünde toplantı.

Siirt'te AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Hüda Par İl Başkanı Zülfikar Fırat ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerin de aralarında bulunduğu binlerce kişi, valilik önünde bir araya geldi.

Valilik önünde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Dik dur eğilme millet seninle", "Siirt burada darbeciler nerede", "Darbeye karşı omuz omuza" şeklinde sloganlar attı.

Vatandaşlara caddeden geçen çok sayıda araç da korna çalarak destek verdi.

Alanda kılınan yatısı namazı ardından darbe girişimi sırasında şehit düşenler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Ardından müftülük görevlilerinde 3 dilden ilahi konseri düzenlendi.

Etkinliğe katılan Suriyelilerde Türkiye için dua ettiler. Bazı vatandaşlar Kızılay çadırında Kuran okuyarak darbelerin bir daha yaşaması için dua ettiler.

Düzenlenen etkinliğine ardından ellerinde Türk bayraklarıyla kalabalık Güres Caddesi üzerinden yürüyerek şehir turu attılar.

Ardından tekrardan valilik önüne geçen kalabalık burada nöbet tutmaya devam etti.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement