Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Turgutlu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, tepkilerini göstermeye ve demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

22.07.2016 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar, tepkilerini göstermeye ve demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Darbe girişiminin ardından geçen 7. günün akşamında sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları başkanları, esnaflar ve vatandaşlar Koza Pazarı'nda toplandı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yürüyüşte vatandaşlar mehter takım eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Bulvarı'ndan 50.Yıl Alanı'na kadar yürüdü.

Çeşitli sloganlar atan vatandaşlar darbe girişimi protesto etti, birçok çiftçi de traktörleriyle ve biçerdöverleriyle Atatürk Bulvarı'ndaki yürüyüşe destek verdi.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, "Siz 15 Temmuz'dan beri bu meydanları boş bırakmadınız. Caddelerini, sokaklarını boş bırakmadınız. Helal olsun size Turgutlu. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. Sahip çıkılmayan vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Allah'ın izniyle bu bayrak inmez. Göğsümüzde iman var iman. Siz 7 Eylül destanını yazdınız. Siz yiğit ve güzel insanlarsınız. Siz yan yanasınız, omuz omuzasınız. Sizin duruşunuza kurban olurum. Sizlerle iftihar ediyorum." dedi.

15 Temmuz gecesi şehit düşen polisler, askerler ve vatandaşlar için meydanda lokma dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement