Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Şarkıcı Emre Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınayarak, her zaman demokrasinin, insan haklarının ve hukukun yanında olduklarını vurguladı.

22.07.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Emre Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınayarak, her zaman demokrasinin, insan haklarının ve hukukun yanında olduklarını vurguladı.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşananlar nedeniyle üzüntü duyduğunu belirterek, "Ülkece çok üzgünüz, bir darbe kalkışmasına maruz kaldığımız için. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bir daha böyle bir şeyin yaşanmamasını umut ediyoruz. Her zaman demokrasinin, insan haklarının ve hukukun yanındayız. Ülkemizin ve milletimizin yanındayız. Darbeye hayır diyoruz." ifadelerini kullandı.

Emre Aydın, darbe girişiminin yaşanmasının ardından Instagram hesabından, "Bir daha böyle bir olayın hiç yaşanmamasını diliyoruz. Şehitlerimiz için çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin." mesajını takipçileriyle paylaştı.

Prodüktör, şarkı sözü yazarı ve yorumcu Fettah Can ise darbe girişimine tepkisini, "Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mira;, demokrasidir. O yüzden demokrasimize sahip çıkalım." sözleriyle dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'ndeki demokrasi nöbetine de katılan Can, Instagram hesabında ise "Bu bayrağın dalgalandığı her karış toprak için bugüne kadar hayatını feda eden tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun." mesajını yayımladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement