Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Hatay'ın Hassa ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi.

22.07.2016 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Hassa ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi.

Söğüt Mahallesi'nde bir araya gelen vatandaşların şükür kurbanları kesmesinin ardından şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, programda yaptığı konuşmada, vatandaşların 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişiminin ardından asil bir duruş sergilediklerini belirtti.

Vatandaşların darbe girişimini başarılı bir şekilde püskürtmesinin ardından birlik ve beraberlik içinde kaldığını ifade eden Pala, " Bu ihanet şebekesini milletimizin, yaşlısı, genci, sağcısı, solcusu tüm kesimi birlikte omuz omuza vererek bunları geri püskürttü. Bundan sonra da inşallah bu zaferimiz ve bu birliğimiz devam eder. Bu gerçekleşen darbe girişimini milletimizin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içinde asıl çoğunluğu oluşturan vatanına, devletine, kanunlarına, nizamlarına sonuna kadar bağlı vatansever asker ve polislerimiz sayesinde bertaraf ettik." diye konuştu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel de yaşananların tarihin karanlık sayfalarında kalması ve bu tür olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Programa, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nuri Dilek, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik sonunda vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement