Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini protestolar sürüyor.

23.07.2016 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini protestolar sürüyor.

Serik Çınaraltı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atıp, tepkilerini dile getirdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, tüm yurtta demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini söyledi. Enç, "Siz şu anda çocuklarınızın geleceğinin nöbetlerini tutuyorsunuz. Bu darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayanları birleştirdi. Hamdolsun bundan sonrada bizi kimse ayıramayacak." dedi.

Alana at üzerinde taşıdıkları bayraklarla gelen iki vatandaş ilgi çekti.

Kumluca

Kumluca'da da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, FETÖ darbe girişimine tepki gösterdi.

Beşikçi Mahallesi ilahi grubunun Kuran-ı Kerim okuması ve ilahi dinletisiyle devam eden gecede konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin tarihinin belkide en karanlık gecesini yaşadığını söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, 15 Temmuz akşamı başlayan darbe girişiminin milletin dik duruşu sayesinde amacına ulaşamadan sonlandığını kaydetti.

Çetinkaya, "İlk andan itibaren hiçbir siyasi ayrım yapmadan Kumlucalılar meydanları doldurarak demokrasi nöbetine başladılar. Bugün de burada AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz bulunuyor. Söz konusu vatan olunca, hep birlikte mücadele ederiz. Bunun en güzel örneği Kumluca'dadır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından meydana toplanan vatandaşlar tarafından Kumluca Belediyesi tarafından hazırlanan yaklaşık bin metrekarelik Türk bayrağı açıldı.

Manavgat

Manavgat Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdiler.

Kuran-ı Kerim ve mevlid okunmasıyla başlayan programa milletvekilleri, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları da katıldı. AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, tepkilerini gösteren tüm parti liderleri ve partililere de teşekkür etti.

Eskiden olağanüstü hal dönemlerinde sokağa çıkma yasağının olduğunu, bugün ise tam tersine insanların sokağa döküldüğüne vurgu yapan Aydın, " Adnan Menderes'in asıldığında o zaman büyüklerimiz sahip çıkamamış. Hep anlatır büyüklerimiz. Ama şimdi bizim çocuklarımız, torunlarımız bir gün gelecek benim anam babam dedem sokağa çıkmış darbeyi durdurmuş diyecekler." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement