Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kars'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

24.07.2016 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla sokaklarda tepkilerini dile getirerek, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, burada yaptığı konuşmada Karslıların güzel bir örnek gösterdiklerini ve 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmadıklarını söyledi.

Türkiye'nin üzerinde dış güçlerin ellerinin olduğunu anlatan Beyribey, "Dış güçler el ele verdiler PKK belasını başımıza sardılar, yetmedi dediler ki sadece PKK ile bu ülkeyi yok edemeyiz, daha önce de Ermenilerle ilgili bizi vurmaya çalıştılar onunla da başarılı olamadılar dediler ki biz bu ülkeyi ancak Müslüman kökünden, secdeye gelmiş bunlar melek gibi insanlar dediler ama sonunda gördük ki bunların bir kısmı İblis çıktılar." dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğin dile getirerek, 15 Temmuz'dan itibaren meydanların hiç boşalmadığını dile getirdi.

Milletin el ele vermesi halinde kimsenin bu ülkeyi durduramayacağını dile getiren Karaçanta, "Bu işin AK Parti'si MHP'si CHP'si yok bu milli bir meseledir, Türkiye'nin meselesidir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yoksa AK Parti de yok, MHP de yok, CHP de yok. Bu vatana bu millete, bu bayrağa bizler sahip olmadığımız süre içerisinde, yarın farklı sıkıntılarla karşılaşırız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de açıklama yaptı. Baştan sona destekledik ve destekleyeceğiz. Mesele eğer ülke meselesiyle gerisi teferruattır." diye konuştu.

Bu arada demokrasi nöbetinin sürdürüldüğü alanda Orman İşletmeleri Müdürlüğü de "demokrasi şehitleri için bir fidan da sen dik" projesi kapsamında yaklaşık 2 bin çam fidanı dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı
    11:51 Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulaması sonucunda, dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında bir tabanca ve fişekler ele geçirilirken, modifiye edilmiş 5 otomobile işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde de uyuşturucu madde ele geçirilerek bir uyuşturucu satıcısı ve bir dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi
    11:47 MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi

    "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi.

  • 11:46 "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

    Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var


Advertisement