Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

25.07.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, egemenliği milletin elinden almaya çalışan hiçbir güce boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Kızılay olarak kuruldukları günden bugüne kadar milletin ve onun iradesinin yanında olduklarını ifade eden Topaloğlu, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri kışlalarını peygamber ocağı olarak bildik, oradaki evlatlarımızın bu ülkenin istiklalini, namusunu koruyacağına hep inandık." dedi.

15 Temmuz'da cunta girişimine karşı kahramanca mücadele eden emniyet güçlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatansever evlatlarına ve Türk milletine ülkenin geleceğine vurulmak istenen prangayı canları pahasına parçaladıkları için şükranlarını sunduklarını vurgulayan Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, teslimiyeti değil direnmeyi seçerek milletimizin geleceğini karanlık ellere teslim etmeyen tüm siyasi ve bürokratik kadrolara minnetlerimizi bildiririz. 148 yıllık geçmişi ve 'güçlü Türkiye güçlü Kızılay' inancına ve hedefine sahip kadrolarımızla bağımsızlık ve egemenliğimizi koruyacağımıza, milletimizin egemenliğini ortadan kaldırmaya yönelik her türlü harekete karşı tüm varlığımızla karşı koyacağımıza Yüce Milletimizin huzurunda söz veririz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement