Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Dinar'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ilçede başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

25.07.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ilçede başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan vatandaşlar, darbe girişiminin 10. gününde de tepkilerini ve "demokrasi nöbetini" sürdürdü.

Demokrasi neöbetine katılan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de hain terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi.

Yaklaşık 3-4 yıldır, hem partideki seçim dönemlerinde, hem de TV konuşmalarında hep bu hain Fettullahçı terör örgütünden bahsettiğini ifade eden Özkaya, "Bunların nasıl bir hain olduğunu söylediğim de bazı hemşehrilerim, 'Biraz haksızlık etmiyor musun?' diyorlardı. Biz bu hain örgütü, böcek davasıyla çok iyi tanıdık. Böcek davasında Türk tarihinin belki de en büyük casusluk olaylarından birisini bu hain örgütün yaptığını gördüm." diye konuştu.

Durumu öğrendikten sonra yakın arkadaşlarıyla bir araya geldiğini aktaran Özkaya, şunları anlattı:

"Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde bu bir Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbesi dedim. Üç yıldır bu konuyla uğraştığım için biliyorum, bir kısım pilot arkadaşlar vardı. Onları aradım ve durumu öğrendim. Hemen Afyonkarahisar Valimizi aradım, darbe olduğunu valiliğe geçip konuya nezaret etmesini istedim. Daha sonra emniyet müdürümüzü aradım ve onlarda görevlerine başladılar. Daha sonra Konya TV genel yayın yönetmeni arkadaşımızı aradım. Darbe oluyor hemen git TV'de canlı yayına geç dedim. O ana kadar hiç kimsenin televizyonlarda bir şey söylediği yoktu. Onlarda ortak hareket ederek 61 yerel televizyon aynı anda yayın yapmaya başladı. Akabinde birçok kişiyi aramaya başladık, kalkın sokaklara çıkın bu darbeye bugün hep beraber milletçe karşı koyma günüdür dedik. Cumhurbaşkanlığını, TBMM'yi ve AK Parti Genel Merkezi'ne giderek darbeye karşı mücadele ettik."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement