Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

25.07.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, darbe girişiminin Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak yazılacağını söyledi.

Deniz, 1960, 1970, 1980 darbelerinin ülkeyi ne kadar gerilere sürüklediğini herkesin bildiğini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Otuz altı yıl sonra yine hortlayan darbeler bu sefer başka bir kimliğe bürünerek TBMM'ye, devlet birimlerine, halkımıza silah ve bomba kullanarak ne kadar acımasız, kindar olduklarını ortaya koymuşlardır. Cumhuriyet tarihimiz büyük bir sınavdan geçmektedir. Bu sınav ülkemiz için çok önemlidir. Bu darbenin arkasındaki devletler Türk halkından gerekli cevabı almışlardır. Devletimizin en önemli kılcal damarlarına girerek ve büyüyerek Cumhurbaşkanlığı, en üst düzey hukuk kurumlarına kadar örgütlenen ve halkımızın dini duygularını kullanarak kan dökmekten kaçınmayan bu hainler devletin tüm birimlerinden tek tek temizlenmelidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement