Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Haliliye Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Şanlıurfalıların anılarını kitap haline getirecek.

26.07.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Şanlıurfalıların anılarını kitap haline getirecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatıyla harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, darbe girişiminde Şanlıurfa halkının yaşadıklarını ve duygularını kitaba dönüştürmek için çalışma başlattı.

Bunun üzerine müdürlük, milli irade ve demokrasi nöbetinin devam ettiği alanların belirli noktalarına "15 Temmuz Darbe Anı Platformu" kurdu.

Platforma konulan deftere, vatandaşlar 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşadıklarını aktarıyor.

Söz konusu defter, daha sonra kitap haline dönüştürülerek, vatandaşlara dağıtılacak.

Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Demirkol, yaşanan üzücü hadisenin akılda kalması için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak geleceğe kayıt düşme, hissiyatınızı anmak adına, 15 Temmuz Darbe Anı Defteri, demokrasi nöbeti olduğu sürece bu alanda olacak. Sizler de aynı şekilde duygunuzu, hissiyatınızı o defterlere yazın biz de yetkililerimize iletelim. İnşallah hissiyatınıza tercüman oluruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement