Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Türkiye Emekliler Derneği Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

26.07.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Tiryaki, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllardır ülkenin başına musallat olmuş kan emici bir çetenin, ülkenin kalkınması yönünde atılan her adımı engellediğini, yüzlerce masum insana iftiralar atarak yıllarca hapishanelerde kalmalarına sebep olduğunu söyledi.

Kurtuluş savaşını da yönetmiş olan meclisi hedef alan hainlerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalbine saldırmaktan çekinmediğini ifade eden Tiryaki, "Anadolu işgal altındayken bile büyük Türk milletinin sarsılmaz iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize böylesi bir saldırı yaşanmamıştır. Bugün yaşanan sahnelerden de anlaşıldığı gibi söz konusu hainlerin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin masum neferlerini düşürdükleri çirkin haller de milletimizin vicdanını derinden yaralamıştır. Hain FETÖ örgütünün unuttuğu bir şey vardır. Yüce Türk milletinin bayrağına, vatanına, Cumhurbaşkanına, meclisine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve polisimize sahip çıkmak için bir bütün olarak tek vücut halinde kenetleneceğimizi unutmuş, milli iradeyi hesaba katmamıştır." diye konuştu.

Darbe girişimiyle tüm dünyanın Türkiye Cumhuriyeti ve milletinin gururla dimdik birlik ve beraberlik içinde duruşunu gördüğünü vurgulayan Tiryaki, şöyle konuştu:

"Yüce milletimizin gösterdiği büyük ve onuruna yakışan demokrasi refleksi sayesinde atlatılan bu elim hadisede yaşamlarını yitiren bu demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyoruz. Yine bu hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hain kalkışmayı bir kez daha lanetlerken, bu ihanet çetesinin arkasında duran, lojistik destek sağlayan, bütün şer odaklarını da nefretle kınıyor, müttefik olarak bildiğimiz ülkelerin de artık üzerlerine düşeni yapmalarını bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement