Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bilecik Cumhuriyet Meydanından genel görüntü Vatandaşlarla röportaj Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması Yürüyüşten genel görüntü Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "Milli iradeye saygı ve demokrasi nöbeti"nde ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine slogan attı.

27.07.2016 05:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bilecik Cumhuriyet Meydanından genel görüntü

Vatandaşlarla röportaj

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması

Yürüyüşten genel görüntü Bilecik'te Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, "Milli iradeye saygı ve demokrasi nöbeti"nde ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine slogan attı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuzda Türkiye'nin tarih yazdığını belirterek, Türk milletinin kutlu bir geçmişin temsilcileri, Selçuklu'nun, Osmanlı'nın şanlı mirasçıları ve Türkiye Cumhuriyeti'nin de temsilcileri olduklarını söyledi.

Geçmişle gurur duyduklarını ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Geleceğimizde çocuklarımız için gurur duyulacak şekilde bu günü yaşıyoruz, yaşam için de gerekli çabayı gösteriyoruz. Biz bir oldukça, beraber oldukça, kardeş oldukça yüreklerimiz toplu attıkça bunu tanklar da toplar da sindiremeyecektir. 15 Temmuz ülkemizde yeni bir şahlanışın, yeni bir uyanışın ve yeni bir dirilişin tarihi oldu. Bu alanları sevgiyle, hoşgörüyle, birlik ve beraberlik içerisinde bugünümüzü ve geleceğimizi kurtarmak, imar ve ihya etmek için toplandık. Sihirli güç budur. Birbirimizi eskisinden olduğundan daha çok seveceğiz."

Sanatçı Cihan Yıldız'ın seslendirdiği ilahi ve türkülerin ardından Bilecik Valisi Süleyman Elban, Yağcı ve vatandaşlar, Tevfikbey Caddesi'nde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement