Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti devam ediyor.

27.07.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti devam ediyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla ilçe meydanında bir araya gelen vatandaşlar, darbe girişimi yapan askerlere ve FETÖ aleyhine yönelik slogan attı.

Sakarya Vali Hüseyin Avni Coş, geleceğin Türkiye'de ve aziz millette olacağını belirterek, "Çocuklarımız inşallah bizlerden daha güzel bir Türkiye'de yaşayacaklardır. Nöbete devam eden herkesten Allah razı olsun." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci bir talimat gelinceye kadar evlere dönmeyeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Toçoğlu, "Bu meydanlarda oluşumuzun çok önemli bir yeri var. Böyle ayakta olur, teyakkuzda durursak Allah'ın izniyle bunları kıpırdatmayız. Bizlere verilen görev, meydanlarda birlik ve beraberlik içinde olmaktır." diye konuştu.

Etkinliğe, Ferezli Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement