Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Karaadilli Belediyesince gerçekleşen demokrasi nöbeti devam ediyor.

29.07.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Karaadilli Belediyesince gerçekleşen demokrasi nöbeti devam ediyor.

Karaadilli İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen demokrasi nöbetinde, Güzel Ezan Okuma Türkiye 1.'si Mehmet Erarabacı ve Isparta Erenler Mehter Takımı sahne aldı.

Karaadilli Belediyesince konuklara pilav ve ayran ikram edildi.

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi Türk milletinin, kanıyla yeniden bir destan yazdığını belirtti.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen alçak girişime karşın Türk Milletinin, Malazgirt'te, Kosava'da, Ridaniye'de, Çanakkale'de şehit düşen ecdadının ruhunu yad ettiğini, ayağa kaldırdığını ifade eden Kaymakam Görükmez, şöyle konuştu:

"Gafiller sandılar ki bu millet eski ruhunu yitirmiştir. Ama gördüler ki, Çanakkale ruhu hala yaşıyor. Bir takım şer odaklarının maşalarıyla uygulamaya koydukları plan, 15 Temmuz gecesi hezimete uğradı. Dünya artık hiçbir gücün bu milleti kullanamayacağını anladı. Birlik ve beraberlik içerisinde sokaklara dökülen milletimiz, alçaklara gereken cevabı verdi. Topla, tüfekle, uçakla yalın eliyle başa çıkan necip milletimiz birlik olduğunda, beraber hareket ettiğinde neleri başarabileceğini yeniden gördü. İnanıyorum ki, bu birlik ve beraberlik sürdükçe milletimiz, devletimiz yükselecek, Osmanlı Devletimizin kudretli günlerinde olduğu gibi yeniden dünya mazlumlarını yaralarını kapatabilecektir."

Karaadilli Belediye Başkanı Ahmet Yaman ise, 15 Temmuz gecesinden itibaren Türk milleti, ülkesi üzerinde oyun oynamaya çalışan, hain emeller güden dış güçlerin içerisindeki temsilcilerine büyük bir ders verdiğini söyledi.

"Tüm dünya darbecilere, demokrasi ve millet düşmanlarına verilen dersi ibretle izlemiştir" diyen Karaadilli Belediye Başkanı Yaman, "Allah'ın izni, mazlumların duası ve milletimizin gayretleriyle bastırılan bu girişim ile Türkiye'nin dış güçlere teslim olmayacağı ilan edilmiştir. Artık eski Türkiye yok, yeni Türkiye var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk gün verdiği talimata uyarak ikinci talimata kadar sokaklardayız. Alçak girişim sonucunda hayatını kaybeden asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bu meydana gelerek demokrasi nöbetine göstermiş olduğunuz yoğun ilgi dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt da, şunları kaydetti:

"Darbe sorumlularının adalet karşısına çıkarıldığını hepimiz takip ediyoruz. Hükümetimiz ve devletimiz adaletin en kısa sürede yerini bulması ve yeni tehditlerin bertaraf edilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bu olup bitene sadece bir darbe teşebbüsü diyemeyiz. Milletimiz daha önce bir İstiklal Savaşı vermişti. Bugün de İstikbal Savaşı verdi ve cenab-ı Allah'ın ihsanı ile bu savaştan muvaffakiyetle çıktı. Fakat henüz herşey bitmiş değil. Gelebilecek yeni tehditleri, yeni eylemleri bertaraf edecek kudretteyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement