Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Aydın'da binlerce vatandaş Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

07.08.2016 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da binlerce vatandaş Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Meydanın bazı noktalarına, "Vatan için nöbetteyiz", "Darbeler geride kaldı", merhum başbakanlardan Adnan Menderes ve Turgut Özal ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Milletin Adamları" yazılı pankartlar asıldı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbetini ilk günkü heyecan ve onurla sürdürdüklerini söyledi.

Özmen, "23 gündür bu meydanlarda bir nöbet kardeşliği oluştu. İnsanlarımız demokrasiye sahip çıkmak için çoluk çocuk geldiler. Bu milletimizin bilinç altlarında demokrasiye olan inancın, seçilenlere sahip çıkmanın ne kadar yerleştiğini gösteriyor. Yarın bu meydanlarda Aydın tarihinin en kalabalık mitingini millet olarak gerçekleştireceğiz. Hem içerideki hem de dışarıdaki düşmanlarımıza karşı 'Biz iriyiz ve diriyiz' mesajları vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile bazı sivil toplum kuruşları, alanda nöbet tutan vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement