Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Van Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "O belayı atlattık. Allah bizi muhafaza etti.

07.08.2016 04:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "O belayı atlattık. Allah bizi muhafaza etti. En kötüsü oydu, ondan daha kötüsü olamaz" dedi.

Atalay, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ile 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimin ardından Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi (AVM) önünde "demokrasi nöbeti"ni sürdüren vatandaşları ziyaret etti.

Nöbet tutan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Atalay, gösterdikleri demokrasi mücadelesinden ötürü ilçe halkına teşekkür etti.

Halkın desteği sayesinde büyük bir belayı atlattıklarını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"O belayı atlattık. Allah bizi muhafaza etti. En kötüsü oydu, ondan daha kötüsü olamaz. Bundan sonra her şey daha iyi olacak. Günlerdir herkes konuşuyor, çok şey konuşuldu, konuşulacak az şey kaldı. İnşallah yarın final olacak. İstanbul'dan naklen konuşmalar verilecek. Yarın il merkezindeki miting alanına kalabalık gidelim. Bitlis'in her tarafı ve sokağı insan dolsun."

Kaymakam Murat Erkan ise Tatvan'ın ilk günden son güne kadar çok iyi bir duruş sergilediğini belirterek, "Tüm Tatvan halkı 23 gündür meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. İnşallah yarın il merkezinde yapılacak Büyük Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de ilçe olarak yoğun katılım sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy da ilçe halkıyla 23 gündür sabahlara kadar demokrasi nöbeti tuttuklarını vurgulayarak, "Yarın da inşallah halkımızla Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu kutlu nöbeti taçlandıracağız. Duyarlılığından ve desteklerinden dolayı tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement