Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Gürün'de vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

09.08.2016 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün'de vatandaşlar, "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Hükümet Konağı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan binlerce ilçe sakini, darbe aleyhinde slogan atarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Kaymakamı Fatih Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Türk Milleti 15 Temmuz gecesi şanlı ve köklü tarihinin beklide en zor, en sıkıntılı sınavından geçtiğini belirterek, "Birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz için hep birlikte meydanlardayız. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Bizlere düşen bu günden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak, daha çok çalışmaktır. Eğer bizler kenetlenerek tek bir vücut olursak bize Allah'ın izniyle kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi de darbe girişiminin asla kabul edilemeyeceğine vurgu yaparak, "Darbelerin milletimize hiçbir şey getirmediği aksine milletimizden ve devletimizden çok şey götürdüğü yaşanarak görülmüştür. Türk Milleti 15 Temmuz gecesi demokrasiye bağlılığını, milli iradeye saygısını ve oyuna gelmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır." ifadelerini kullandı.

AK Parti Gürün İlçe Başkanı Eren Kırış ise Türkiye'nin, yapılan darbe girişimine karşılık tek yürek olduğunu belirtti.

Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe de "Milletimiz birlik beraberlik içerisinde oynanan tüm oyunları bozmuş ve Türk Milleti, vatanın bütünlüğünün ve demokrasisinin yılmaz bekçileri olduğunu göstermiştir." dedi.

Programda ayrıca, Gürün Ziraat Odası tarafından gelenlere yemek ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement