Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Darbenin olduğu dakikadan itibaren evindeki çocuğunu ve sevdiklerini hiç düşünmeden kendini tankların ve silahların önüne atan bu necip ülke insanı aslında bizlere vatan sevgisini ve onun savunulmasındaki önemi ortaya koydu.

10.08.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Darbenin olduğu dakikadan itibaren evindeki çocuğunu ve sevdiklerini hiç düşünmeden kendini tankların ve silahların önüne atan bu necip ülke insanı aslında bizlere vatan sevgisini ve onun savunulmasındaki önemi ortaya koydu." ifadesini kullandı.

Yağcı, yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine Türk milletinin gerekli cevabı verdiğini anımsatarak, vatan hainlerine karşı meydanlarda birlik ve beraberlik tablosu çizen vatandaşlara teşekkür etti.

15 Temmuz itibarıyla Türk tarihinde önemli bir dönüm noktasından geçtiklerini ve adeta ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiklerini aktaran Yağcı, şunları kaydetti:

"Vatan hainlerinin yurdumuza yönelik gerçekleştirdikleri hain saldırılara karşı milletimizin görülmemiş bir kahramanlıkla engel oldu. Türkiye Cumhuriyetinin, tarihinde görülmemiş bir şekilde 15 Temmuz'da hain işbirlikçiler, çeteler ve dış güçlerin desteğiyle adeta işgal edildiğine şahit olduk. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki bu millet geçmiş tarihinde olduğu gibi bir ve beraber olarak, bu büyük musibeti atlattı. Darbenin olduğu dakikadan itibaren evindeki çocuğunu ve sevdiklerini hiç düşünmeden kendini tankların ve silahların önüne atan bu necip ülke insanı aslında bizlere vatan sevgisini ve onun savunulmasındaki önemini ortaya koydu. 15 Temmuz gecesinden bu yana bütün ülkemizde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımız ecdadına yakışanı yaparak, ülkesini işgalcilere, darbecilere ve üniforma içindeki ruhsuzlara karşı ülkesini savundu ve yapmak istenilen darbeyi başlarına devirdiler.

Ayrıca, her düşünce ve siyasi parti görüşüne sahip olan vatandaşlarımız bu hain saldırının sadece hükümetimize değil bütün ülke ve insanına yönelik vahşi bir saldırı olduğu kanaatiyle hareket etti ve meydanları doldurdu. Bizler, meydanları boş bırakmayarak, o demokrasi kahramanlarına vefa borcumuzu ödemeye çalışırken, diğer yandan ülkemizi ve milletimizi işgalcilere karşı da korumuş olduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement