Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Sakarya'da protesto edildi.

11.08.2016 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Sakarya'da protesto edildi.

Demokrasi Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinin son gününde binlerce vatandaş meydanı doldurdu. Mitingde darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için dualar edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla çalan şarkılara eşlik eden vatandaşlar, darbe girişimini protesto etti.

Mitingde vatandaşlara hitap eden Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 15 Temmuz gecesi halkın Türkiye'nin her yerinde darbecilere karşı mücadele verdiğini söyledi.

Bu hainlerin PKK'dan bir farkı olmadığını vurgulayan Atalay, "Hepinizden Allah razı olsun. Bu ülkeye sahip çıkın. Müslümanlara sahip çıkmaya devam edin." dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş da halka karşı yapılan vahşeti unutmadıklarını, FETÖ'cülerin eli kanlı cani olduklarını ve işledikleri suçun cezasız kalmamasını hep beraber takip edeceklerini aktardı.

Bugünden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktifleriyle evlere çekilinse bile bulundukları yerde gelişmeleri takip edeceklerini dile getiren Coş, şöyle devam etti:

"Olanı, biteni, gelişmeleri muhakkak ki takip edeceğiz. Neden? Su uyur, düşman uyumaz. Onun için takip edeceğiz, asla rehavete düşmeyecek, miskinliğe kapılmayacak, gaflete düşmeyeceğiz. İnşallah memleketimizi, milletimizi ve vatanımızı selamete kavuşturacağız."

Coş, bunun için can veren aziz şehitleri unutmayacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Ruhları şad olsun. Gazilerimizi de şükranla, minnetle yad ediyoruz. Onlara Cenabıhak'tan acil şifalar diliyoruz. Devletin bütün birimleri, hepimiz üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu melun, fitne fesat terör örgütünü milletimizin bağrından, devletin içinden temizleyecek miyiz? Allah izniyle inşallah. Dua edelim, bu konuda çalışanlara destek olalım. Cenabıhak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bir olalım, iri olalım, diri olalım."

Öte yandan, vatandaşlar Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da vatandaşlara seslenmesini alanda kurulan dev ekranlardan izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement