Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Manisa ve ilçelerinde demokrasi nöbetinin son gününde meydanları doldurdu.

11.08.2016 02:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Manisa ve ilçelerinde demokrasi nöbetinin son gününde meydanları doldurdu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenler için saygı duruşundu bulunuldu, İstiklal Marşı ve ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi ile Türk Kızılayı vatandaşların ihtiyaçlarını meydanda kurmuş oldukları çadırlarda karşılamaya devam etti.

Demokrasi nöbeti tutanlar, meydana kurulan dev ekranda Başbakan Binalı Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'daki halka hitaplarını izledi.

Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alkışlar ve ıslıklarla eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi sahneye çıkarak ellerindeki Türk bayraklarını salladı ve vatandaşları selamladı.

Demirci

Demirci ilçesinde 26 gündür devam eden demokrasi nöbeti, Belediye hizmet binası önünde tamamlandı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlara, belediye ve sivil toplum kuruluşlarınca çeşitli ikramlar yapıldı. Çocuklara belediye tarafından balon ve bayrak dağıtıldı. Meydanı dolduranlar, bayraklarla darbe girişimini protesto etti.

Demirci Kaymakamı Atila Kantay, "Vatanının birlik ve beraberliği için meydanları boş bırakmayan Demirci halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. Ah zavallı, donunu toplayamayan, sümüğünü çekemeyen FETÖ, sen biraz tarih okusaydın biraz Türk tarihini karıştırsaydın gidip Amerika'nın dizinin dibine çöker miydin? Bu ülkenin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek." diye konuştu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk da 15 Temmuz'da huzur, birlik ve beraberliğine kastetmeye çalışanlara en güzel cevabı, halkın verdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement