Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Alandaki vatandaşlar Uğur Işılak konseri FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler GÜMÜŞHANE - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Gümüşhane'de protesto eden vatandaşlar, son demokrasi nöbetlerini tuttu.

11.08.2016 05:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Alandaki vatandaşlar

Uğur Işılak konseri FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

GÜMÜŞHANE - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Gümüşhane'de protesto eden vatandaşlar, son demokrasi nöbetlerini tuttu.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Gümüşhane'de başlatılan demokrasi nöbetine vatandaşlar devam etti.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, demokrasi nöbetini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Belediye Başkanı Ercan Çimen'e ve vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Memiş, darbe girişiminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar dileyerek, "Sizlere hizmet etmekten büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Bir aya yakın bir süredir burada hiç kimsenin burnu kanamadan çok güzel organizasyonlara imza attık. Normale döneceğiz, hedeflerimiz var. FETÖ terör örgütüyle hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi beraber gerçekleştireceğiz. Suça bulaşmamış insanlara haksızlık yapmak istemiyoruz. Bu bizim birinci derecedeki önceliğimiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Türkiye'nin ikinci İstiklal Zaferini kazandığına dikkati çekerek, "15 Temmuz tarihinin FETÖ yapılanması için bir yok oluşun başlangıcı, Türkiye için yeniden şahlanışın miladı olacak. 27 dündür demokrasimize, vatanımıza, cumhuriyetimize, bağımsızlığımıza, bayrağımıza gösterdiğiniz sevgi ve bağlılık ve sayın Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gösterdiğiniz sadakat ve vefadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hainler kendilerine Amerika'da, Pensilvanya'da yer, yurt, vatan bulabilir ama bizim Türkiye'den, Anadolu'dan başka yerimiz, yurdumuz yok. Bu vatan bizim. Bizim başka yerimiz yurdumuz yok" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Uğur Işılak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Milletin 15 Temmuz'da darbecileri adeta yerin dibine soktuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bayrak aynı, millet aynı millet. Bu sefer niye meydanlardaydı? Millet aynı millet de lider farklı lider. Millet aynı imanda, aynı itikatta ama bir lider değişince çok değişiyor, bir rehber değişince çok şey değişiyor. Demek ki bu millet rehberini, liderini, kılavuzunu, başbuğunu bulduğu zaman önünde duracak hiçbir engel yok. Milyonlar bir söz, bir cümle üzerine sokağa döküldü. Bir söz bu kadar etkili olabilir mi? Demek ki yürekten geldiği zaman, samimi olduğu zaman, başkomutan da diğerleri gibi şapkamı alıp gideyim demediği, ölümüne dediği zaman bu millette ölümüne arkasından gider."

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement