Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cacabey Meydanı'ndaki demokrasi nöbeti programından görüntüler Aşure dağıtılması Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in fotoğraflı kuklasının yer aldığı darağacı Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün konuşması Şiir okuyan çocuklar Öğrenci ve dönerci ustasına hediye verilmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekranda izlenmesi FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler KIRŞEHİR - Kırşehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

11.08.2016 07:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cacabey Meydanı'ndaki demokrasi nöbeti programından görüntüler

Aşure dağıtılması

Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in fotoğraflı kuklasının yer aldığı darağacı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün konuşması

Şiir okuyan çocuklar

Öğrenci ve dönerci ustasına hediye verilmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekranda izlenmesi FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

KIRŞEHİR - Kırşehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Kırşehir Cacabey Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetini sürdürdü.

Ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin tutulduğu meydanı dolduran vatandaşlar, şehitler için okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi. Çeşitli ülkelerden gelen sığınmacılar ve Suriye ile Irak'tan gelen Türkmenler de demokrasi nöbetinin son gününde vatandaşlara destek verdi. İş adamları, meydanda bulunanlara aşure dağıttı.

Kırşehir Asım'ın Nesli Hareketi üyeleri tarafından Cacabey Meydanı'na, terörist elebaşı Fethullah Gülen'in fotoğraflı kuklasının yer aldığı darağacı yerleştirildi. Vatandaşlar, üzerinde "Milletin kararı idam" yazılı darağacının yanına gelerek tepkilerini dile getirdi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı Türk milletinin dünyaya örnek olacak tarzda bir şanlı direniş gerçekleştirdiğini söyledi.

Bu direniş örneğine siyasi tarihte az rastlandığını vurgulayan Şentürk, "Bir destan yazıldı. Öyle bir destan ki tarihin altın sayfalarına yazıldı. Milli bir kıyam ve diriliş oldu. Yeniden bir milli mücadele oldu. 27 gündür meydanlarda bunlar anlatılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız nasıl uçurumun kenarından döndüğümüzü anlatıyor." dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de 27 gündür Cacabey Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan her görüşten vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman meydanlara davet ederse yine aynı kararlılığı göstereceklerini dile getiren Bahçeci, bu meydanlar sayesinde hainlerin emellerine ulaşamadığını belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Şentürk, Belediye Başkanı Bahçeci ve protokol üyeleri tarafından, Sakarya şirini okuyan ilkokul öğrencilerine, demokrasi nöbetinin başlangıcından itibaren elindeki Türk bayrağı ile meydanı boş bırakmayan dönerci ustası Umut Yedigül'e, Kırşehir'de hafızlık eğitimi alan ve demokrasi nöbetine katkı yapan Türkmen kızlara altın hediye etti.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı konuşmayı ekrandan dinledi.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement