Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Ekonomi

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Türk milleti, ordusuyla milletini karşı karşıya getirecek kadar azgınlaşmış sırtlanların hevesini kursağında bırakmıştır.

16.07.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Türk milleti, ordusuyla milletini karşı karşıya getirecek kadar azgınlaşmış sırtlanların hevesini kursağında bırakmıştır." ifadesini kullandı.

Atılgan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) içine sızmış bir grup "düşman unsuru" tarafından hain bir darbe girişimi tezgahlandığı, başta bütün medya kuruluşlarının "akılcı" ve "kahramanca" yayın politikaları ve siyasi mevki sahiplerinin stratejik yönlendirmesi sayesinde vatandaşların duruma el koyduğunu belirtti.

Türk milletinin darbecilere diz çöktürdüğünü vurgulayan Atılgan, "Milleti ordusuyla karşı karşıya getirecek kadar azgınlaşmış sırtlanların hevesini kursağında bırakmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Milletin tek yumruk olarak ay yıldızlı bayrağını kapıp sokağa döküldüğünü ve zorbalığa direndiğini ifade eden Atılgan, şunları kaydetti:

"Hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz. Milletin içine bu fitneyi sokan yapılara ilelebet kahrolmaları için lanet okuyoruz. Bu vesileyle kardeş kuruluşumuz Türk Hava Kuvvetleri ve TSK ile milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yaşananlar ortaya koymuştur ki milletin bütününe karşı başarı elde edecek beşeri bir güç yoktur. Büyük Türk milletinin güzide bir kurumunun mensupları ve yöneticisi olarak sonuçlar için Allah'a şükrediyor, mensubu olduğumuz milletten gurur duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement