Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan darbe girişimini kınayan bir mesaj yayımladı.

16.07.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan darbe girişimini kınayan bir mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, bu hain girişiminin devletin ve milletin dik duruşu nedeni ile başarıya ulaşamadığını, bu menfur hadisenin milletin demokrasi bayramına vesile olacağını belirtti.

Olayın vuku bulduğu ilk dakikalardan itibaren güvenlik güçlerinin devlet tarafından sistematik bir şekilde sevk ve idare edilerek darbe girişimine anında karşılık verildiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Sayın valimiz, milletvekillerimiz, garnizon komutanımız, emniyet müdürümüz ile hızlı şekilde bir araya geldik ve süreci yakından takip ettik. Tüm ülkemizde olduğu gibi Karamanlı vatandaşlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milletimizi, demokrasimize sahip çıkmak üzere bulundukları illerde meydanlara çıkmaya davet ediyorum' talimatları doğrultusunda, Aktekke Meydanında buluştuk. Sabah saatlerine kadar da meydandan gelişmeleri takip ettik ve vatandaşlarımızla omuz omuza milli irademize sahip çıktığımızı net bir şekilde gösterdik. Karaman olarak her zaman olduğu gibi, hiçbir siyasi ideoloji ayrımı gözetmeksizin ülkemizin birliğine, dirliğine ve huzuruna kast eden hainlere karşı yek vücut olarak gereken cevabı verdik. Milletimizi milli iradeye sahip çıkmaya ve sağduyulu olmaya davet ediyorum ve tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement