Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini lanetledi.

16.07.2016 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini lanetledi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, milletin iradesinin üstündeki tek gücün Allah olduğunu kaydetti.

Edirne'den Hakkari'ye, Ardahan'dan İzmir'e, Van'dan Kırşehir'e, Bitlis'ten Bursa'ya bu hain planları yapanların püskürtüleceğini vurgulayan Arslan, "Milletin meclisine yağan bombalara rağmen görevimizin başındayız." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Kendirli de yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan alçak darbe girişimine karşı milletin tavrını ortaya koyduğunu ve darbeyi püskürttüğünü belirtti.

Darbe tehlikesinin tam anlamıyla geçmediğine dikkati çeken Kendirli, şöyle devam etti:

"Bu hain, kalleşçe yapılan darbe girişimi ancak milletimizle birlikte kenetlenerek savuşturulur. Kimse merak etmesin bu asil millet yaşadığı bu hain darbe girişiminin üstesinden gelerek bunun sorumlularını en ağır şekilde cezalandıracak ve devletimiz, milletimiz daha da kenetlenerek, güçlenerek yoluna devam edecektir. Kırşehirli hemşehrilerimi vatanına, devletine, iradesine sahip çıkma adına meydanları boş bırakmamaya davet ediyorum."

TSO Başkanı Ekicioğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grubun darbe girişimine kalkıştığını, demokrasiye zarar vermeyi planlayan bu karanlık güçlere cevabın verildiğini ifade etti.

Ekicioğlu, " Türkiye Cumhuriyeti, böylesine karanlık oyunları geçmişte de görmüş ve bedellerini ne yazık ki çok ağır bir şekilde ödemiştir. Ülkemizi felakete sürüklemek isteyen karanlık güçler, bu kirli senaryolarını dün akşam bir kez daha ortaya koymuşlardır. Demokratik kazanımlarımızı bir darbeyle yok etmek isteyenlere hep birlikte karşı durmalıyız." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement