Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler -Ali Babacan - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler -Ali Babacan

Görüntü Dökümü: Meydandan görüntüler AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan'ın konuşması Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşması Gölbaşı Gölbaşı ilçesinde, Atatürk Sahil Parkı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap eden eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan ise 15 Temmuz gecesi bu ilçede büyük bir destan yazıldığına dikkati çekti.

28.07.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Meydandan görüntüler

AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan'ın konuşması

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşması Gölbaşı

Gölbaşı ilçesinde, Atatürk Sahil Parkı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara hitap eden eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan ise 15 Temmuz gecesi bu ilçede büyük bir destan yazıldığına dikkati çekti.

Ankara'nın pek çok yerinde olduğu gibi hain darbe girişimcilerine Gölbaşı halkının dimdik karşı çıktığını söyleyen Babacan, şunları kaydetti:

"Gölbaşı şehitler verdi. Polis, sivil toplam 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. 15 Temmuz darbe girişimi, bu milletin istikbaline, bu milletin iradesine, bu milletin egemenliğine yapılmış çok büyük bir ihanet. Türkiye'nin bugün bu konumda olmasının üç ana nedeni vardır. Bunlardan birincisi Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dimdik ayakta duruşu. Onun gösterdiği liderlik, dirayet, hamdolsun o gece işin psikolojisini tamamen değiştirdi. İkincisi, halkımızın kahramanca, korkusuzca meydanlara yapılan çağrıya kulak vermesi. Üçüncü önemli unsur da kuşkusuz dedelerimizin, ninelerimizin duası."

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler -Ali Babacan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler -Ali Babacan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement