Fetö'nün El Konulan 2 Okulunun İsmi Değiştirildi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün El Konulan 2 Okulunun İsmi Değiştirildi

Bartın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında el konulan iki okulun ismi değiştirildi.

22.08.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında el konulan iki okulun ismi değiştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile el konulan Bartın Özel Eğitim Batıfen Temel Lisesi ve Fatih Koleji'nin isminin değiştirildiği bildirildi.

El konulan Bartın Özel Eğitim Batıfen Temel Lisesi'nin isminin "15 Temmuz Şehitler İlkokulu" olarak değiştirilmesine karar verildiği ifade edilen açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan imam Mustafa Yaman'ın isminin ise Fatih Koleji'ne verilmesine karar verildiği ve okulun Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bundan sonraki süreçte hizmet vereceği kaydedildi.

Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin proje okulu olarak hizmete açılacağı ifade edilen açıklamada, öğretmen ve idari kadrosunun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanacağı aktarıldı.

Bartın'da yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 20 Nisan'da 7 eğitim kurumuna kayyum atanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün El Konulan 2 Okulunun İsmi Değiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement