Fetö'nün 'Ereğli İmamı' Van'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün 'Ereğli İmamı' Van'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’Ereğli ilçe imamı’ olduğu iddia edilen bir kişi Van’da gözaltına alındı.

29.09.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 'Ereğli ilçe imamı' olduğu iddia edilen bir kişi Van'da gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve tutuklanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda, 'Ereğli ilçe imamı' olduğu belirlenen Übeydullah Arslan'ın Van'da olduğu tespit edildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arslan'ın yakalanması için Van İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Arslan ile ilgili çalışma yürüten Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arslan'ın evini Van'dan taşımaya çalıştığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Arslan'ı evini taşırken kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Van Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Arslan, buradaki işlemlerinin ardından Konya'nın Ereğli ilçesine gönderildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö'nün 'Ereğli İmamı' Van'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement