Fetö'nün Yurdunu Ahır Yapmak İçin Validen İstedi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Yurdunu Ahır Yapmak İçin Validen İstedi

Fetö\'nün Yurdunu Ahır Yapmak İçin Validen İstedi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun 15 günde bir düzenlediği ’Halk Günü’ toplantısına katılan 5 çocuk annesi Nurbayan Ağdaş, FETÖ’nün yurdunu ahır yapmak için validen istedi.

01.02.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun 15 günde bir düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katılan 5 çocuk annesi Nurbayan Ağdaş, FETÖ'nün yurdunu ahır yapmak için validen istedi.

Erzurum merkez Palandöken ilçesinde oturan Nurbayan Ağdaş, çocuklarına iş bulmak için Vali Seyfettin Azizoğlu'nun Hükümet Konağı'nda düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katıldı. Ağdaş, sıra kendisine geldiğinde Vali Azizoğlu'ndan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in doğduğu Pasinler ilçesine bağlı Korucuk Köyü'ndeki mal varlığını istedi.

Toplantıya katılarak söz alan Nurbayan Ağdaş, Azizoğlu'na, oğlunun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde geçici işçi olarak çalıştığını ve hayvancılık yapmak istediğini anlattı.

Nurbayan Ağdaş, eşinin emekli olduğunu ve 5 çocuğunun olduğunu ifade ederek, "Oğlum Abdulsamet 6 ay çalışıyor, 6 ay boşta. Evli ve çocuğu var. FETÖ'nün Korucuk Mahallesi'ndeki yerinde hayvancılık yapmak için yer istiyorum. O terörist besledi. Biz de hayvan yetiştirelim. Orada yıkılıp dökülene kadar, benim çocuğum hayvan beslesin" dedi.

Vali Azizoğlu, Ağdaş'ın sözleri üzerine tebessüm ederek, yetkililere aileye hayvancılık yapması için yer temin edilmesi için yardımcı olmaları talimatını verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Yurdunu Ahır Yapmak İçin Validen İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement