Fetö Operasyonu Kapsamında 15 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Fetö Operasyonu Kapsamında 15 Kişi Tutuklandı

Fetö Operasyonu Kapsamında 15 Kişi Tutuklandı

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden 15’i tutuklandı.

04.08.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden 15'i tutuklandı.

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Gölpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz günlerde 16 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına almıştı. Bu gözaltına alınan kişilere, araması olan 2 kişinin de kendi isteği ile teslim olmasıyla bu sayı 18'e çıkmıştı. Gözaltına alınan 18 kişi dün Gölpazarı Adliyesine çıkarıldı. Bu kişilerden İbrahim Erdoğan, Selime Erdoğan ve Şerife Ünlü denetimli serbestlik şartıyla serbest kalırken, Kemal Özlü, Müdaim Tokcan, Cemile Tokcan, İbrahim Tokcan, Havva Tokcan, Mükerrem Berberoğlu, Zehra Çeşmeci, Tahsin Korkut, Ayşe Yay, Mine Cihangirli, Harun Keskin, Ahmet Dindar, Ahmet A. ile sonradan kendi istekleriyle gelen işçi Büşra Demir ve MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu'nun amcasının oğlu imam Ramazan Varolu tutuklandı. Tutuklanan 15 kişi Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde parmak izlerinin alınmasının ardından Bilecik M Tipi Cezaevi'ne götürüldü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö Operasyonu Kapsamında 15 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement