Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Fetö/pdy Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilişi Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu 8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı Elazığ merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

26.06.2016 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilişi Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu

8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı

Elazığ merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Elazığ kent merkezi ve Karakoçan ilçesi ile İstanbul, Bursa, Aydın, Malatya, Van, Adıyaman ve Karaman'da belirlenen 22 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda "İhaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşları zararına nitelikli dolandırıcılık, güveni kötüye kullanmak" suçlamasıyla, aralarında bazı vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile öğretmenlerin de bulunduğu 22 şüpheliden 17'si gözaltına alındı.

Zanlılar, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Adreslerdeki arama ve inceleme devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement