FETÖ'den Alınan Kadın Avukat Mahkeme Önünde Bayıldı, Serbest Kalınca Sevindi - Son Dakika
Güncel

FETÖ'den Alınan Kadın Avukat Mahkeme Önünde Bayıldı, Serbest Kalınca Sevindi

FETÖ\'den Alınan Kadın Avukat Mahkeme Önünde Bayıldı, Serbest Kalınca Sevindi

FETÖ soruşturması kapsamında sevk edilen kadın avukat Mine Gamze K. önce bayıldı, mahkeme adli kontrol kararıyla serbest bırakınca sevindi.

27.08.2016 10:09  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında avukat ve baro çalışanlarının bulunduğu 11 kişi adliye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si kadın 4 avukat tutuklanırken, 2 baro çalışanı ile nezarethaneye götürülürken baygınlık geçiren Mine Gamze K. ve 4 avukat ise, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

AVUKAT VE BARO ÇALIŞANLARINA OPERASYON

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında avukat ve baro çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı düzenlediği operasyon ile 12'si avukat, 2'si baro çalışanı olmak üzere 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisteki ifadelerinin ardından 3 avukat serbest bırakılırken, 9 avukat ve 2 baro çalışanı adliyeye sevk edildi.


AVUKAT BAYGINLIK GEÇİRDİ

Avukatlardan Mine Gamze K., adliye nezarethanesine gireceği sırada baygınlık geçirdi. Gamze K.'ya ilk müdahaleyi görevli kadın polis memurları yaptı. Yüzü su ile yıkanan kadın avukat bir süre yerde baygın vaziyette yattı. Daha sonra kendisini iyi hissettiğini belirten kadın avukat nezarethaneye alındı.

SERBEST KALDI

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si kadın 4 avukat tutuklanırken, 2 baro çalışanı ile nezarethaneye götürülürken baygınlık geçiren Mine Gamze K. ve 4 avukat adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FETÖ'den Alınan Kadın Avukat Mahkeme Önünde Bayıldı, Serbest Kalınca Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde büyük hasara neden oldu. Köy camisi ve birçok evde hasar meydana gelirken, yaralanma ve ölüm olmaması sevindirici bir durum oldu. Yozgat'ta 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement