Fetö Soruşturmasında 2 Doktor ve 1 Ebe Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Fetö Soruşturmasında 2 Doktor ve 1 Ebe Gözaltına Alındı

SAMSUN'da Kaçakçılık ve Organise Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 doktor ile 1 ebe gözaltına alındı.

20.01.2017 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN'da Kaçakçılık ve Organise Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 doktor ile 1 ebe gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bugün il merkezi ile Salıpazarı İlçesi'nde FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında aile hekimi olan Abdullah G. ve Salıpazarı İlçesi'nde daha önce mesleklerinden ihraç edilen doktor Mehmet Cabir Ö. ile ebe Badegül K. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Soruşturma sürüyor. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö Soruşturmasında 2 Doktor ve 1 Ebe Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı
    14:54 Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle dağlık ve ormanlık arazilerde toplanan çiriş otu tezgahlarda satılmaya başlandı. Vatandaşlar, çiriş otunu ilçe merkezine getirerek kurdukları tezgahlarda satışa sunuyor. Çiriş otu, çorba, yumurta, pilav ve börek yapımında kullanılıyor ve doğal olduğu için çeşitli hastalıklara iyi geliyor.

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    14:53 Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nazilli genelinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Çerçioğlu, 'Kentimiz genelinde çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız ile bir arada çalışmaya, hizmetlerimizi ve projelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz' dedi. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Tetik ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  • Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti
    14:51 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti

    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi ve vatandaşlarla iletişim kurdu.


Advertisement