Fetullah Gülen'in Yeğeninin Kocası Türk: FETÖ'cülerin Allah Belasını Versin - Son Dakika
Güncel

Fetullah Gülen'in Yeğeninin Kocası Türk: FETÖ'cülerin Allah Belasını Versin

Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Paris'e kaçmak isterken yakalanan Mehmet Türk, "FETÖ'cülerin Allah belasını versin" dedi.

27.09.2016 20:30  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında bulunan Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk, ilk sağlık kontrolü çıkışında gazetecilere, "İyi çekin, FETÖ'cülerin Allah belasını versin" adliye çıkışı ise, "Ne kadar FETÖ'cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar" dedi.

FETULLAH GÜLEN'İN YEĞENİNİN KOCASI MEHMET TÜRK TUTUKLANDI

FETÖ/PDY darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu'da da soruşturmalar devam ederken, Turgutlu'da gözaltına alınan Fetullah Gülen'in yeğeninin kocası Mehmet Türk, 5 kişiyle birlikte adliyeye getirildi. Adliyede hakim karşısına çıkan Türk, Mehmet Ö., Abdullah I., Ramazan B. ve Muhsin G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"FETÖ'CÜLERİN ALLAH BELASINI VERSİN"

16 Eylül akşamı İstanbul Atatürk Havaalanından Paris'e kaçmak isterken yakalanan Mehmet Türk adliye çıkışı yine FETÖ'cülere beddua okudu. İlk sağlık kontrolü çıkışında gazetecilere, "İyi çekin, FETÖ'cülerin Allah belasını versin" diyen Türk adliye girişinde de,"İyi çekin yakışıklı çıkayım" ifadelerini kullandı.

Hakim karşısına çıkan ve tutuklanan Türk çıkışta, "Ne kadar FETÖ'cü varsa Allah cezasını versin. İnşallah suçlular ortaya çıkar" dedi.

Fetullah Gülen\'in Yeğeninin Kocası Türk: FETÖ\'cülerin Allah Belasını Versin
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetullah Gülen'in Yeğeninin Kocası Türk: FETÖ'cülerin Allah Belasını Versin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement