Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? - Son Dakika
Spor

Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Feyenoord - Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

08.12.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feyenoord - Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda son haftaya lider giren Fenerbahçe, Feyenoord karşısında avantajını koruyarak üst tura yükselmek istiyor. Peki Feyenoord-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifreli mi? İşte detaylar...



Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında bu akşam konuk olacağı Hollanda ekibi Feyenoord karşısında istediği sonucu alarak, adını üst tura yazdırmak istiyor.



Grupta 10 puanla son haftaya lider giren ve rakibinin 3 puan önünde bulunan Fenerbahçe, ilk maçı 1-0 kazandığı için Feyenoord'a tek farkla kaybetse bile tur atlayacak. Sarı-lacivertliler, Hollanda'da iki farklı yenilmesi durumunda ise grubun diğer maçında İngiliz temsilcisi Manchester United'ın, Ukrayna deplasmanında Zorya'ya kaybetmesini bekleyecek.



Manchester United iddiası kalmayan Zorya'ya yenilmezse 2. tura çıkacak. Bu sonuçta Feyenoord'un tur atlaması için Fenerbahçe'yi 2 farklı yenmesi gerekecek. İngiliz temsilcisinin Ukrayna deplasmanında kaybetmesi durumunda ise Feyenoord'a tek farklı galibiyet bile yeterli olacak. Bu durumda Fenerbahçe grup lideri, Feyenoord ise ikinci olarak üst tura çıkan ekipler olacak.



Feyenoord Stadı'nda TSİ 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan yönetecek. Feyenoord-Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement