Feyzioğlu: Adli Yıl Açılışını Anıtkabir'de Yaparız - Son Dakika
Güncel

Feyzioğlu: Adli Yıl Açılışını Anıtkabir'de Yaparız

Feyzioğlu: Adli Yıl Açılışını Anıtkabir\'de Yaparız

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, adli yıl açılış töreni yapılmasının kaldırılmasını değerlendirirken, "Kaldırırlarsa kaldırsınlar, biz de milletimizle birlikte Anıtkabir'de yaparız" dedi.

15.11.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, adli yıl açılış töreni yapılmasının kaldırılmasını değerlendirirken, "Kaldırırlarsa kaldırsınlar, biz de milletimizle birlikte Anıtkabir'de yaparız" dedi.

Antalya'da Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Rixos Downtown Otel'deki toplantısından sonra gazetecilerin gündeme sorularını yanıtlayan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, TBMM Adalet Komisyonu'nda Yargıtay'da 1 Eylül'de adli yıl açılış töreni yapılmasının kaldırılmasını eleştirdi. Feyzioğlu, bu konuda şunları söyledi:

"Adli yıl açılışını isterlerse kaldırsınlar. Bu ne kadar tahammülsüz, önerilere bile tamamen kapalı bir mutlak iktidar anlayışına gelindiğini gösteriyor. Kaldırırlarsa kaldırsınlar. Biz de milletimizle birlikte Anıtkabir'de yaparız. Oradan da bir stadyuma geçer, konuşmalarımızı da orada yaparız. Anıtkabir'e de kendilerini davet ederiz. Söylene söylene mecburiyetten gelmezler. Eğer gelirlerse bu defa gerçekten milletin temsilcisi olan avukatları görmeye gelirler. Törenimizi kendimiz yaparız. Türkiye'nin her yerinden gelen avukatlarımızla birlikte yaparız, çok da güzel ihtişamlı bir tören olur." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feyzioğlu: Adli Yıl Açılışını Anıtkabir'de Yaparız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement