Feyzioğlu'ndan Oğlu Ölen Avukata Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Feyzioğlu'ndan Oğlu Ölen Avukata Taziye Ziyareti

Feyzioğlu\'ndan Oğlu Ölen Avukata Taziye Ziyareti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Aydın'ın tanınmış avukatlarından olan ve Babalar Günü'nde üniversite öğrencisi oğlu 20 yaşındaki Doğancan Yörük'ü toprağa vermenin acısını yaşayan Doğan Yörük'e taziye ziyaretinde bulundu.

23.06.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Aydın'ın tanınmış avukatlarından olan ve Babalar Günü'nde üniversite öğrencisi oğlu 20 yaşındaki Doğancan Yörük'ü toprağa vermenin acısını yaşayan Doğan Yörük'e taziye ziyaretinde bulundu.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Doğancan Yörük, geçen 14 Haziran'da, İstanbul'da arkadaşlarıyla bir bara eğlenmeye gitti. Spor salonundan çıkıp gittiği barda, iddiaya göre, enerji içeceğiyle birlikte içki içen Yörük, bir süre sonra fenalaştı. Memorial Hospital'a kaldırılan Yörük, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde beş gün sonra yaşamını yitirdi. Her ikisi de avukat olan baba Doğan Yörük ile anne Serap Yörük, evladını Babalar Günü'nde Aydın'ın Çine İlçesi'nde toprağa verdi.

FEYZİOĞLU, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ve Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt ile birlikte Yörük ailesine bugün taziye ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde taziyeleri kabul eden baba Doğan Yörük'e sarılan Feyzioğlu, "Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin" dedi. Feyzioğlu, "Çineli olmak, avukat olmak, gerçekten büyük bir aile olmak demek. Biz de ailemizin acısını paylaşmaya geldik. Acılar paylaşınca azalıyor, mutluluklar paylaşınca çoğalıyor. Bu acıyı bizim dindirebilmemiz mümkün değil. Ancak anlamaya çalışabiliriz. Ateş buraya düştü. Böyle bir zamanda sığınacak tek yer, Allah'ın katı. Sığınacak tek şey inancımız. Bu dünyada bir imtihan oluyoruz. Bu imtihanı bir şekilde vereceğiz. Hikmetinden sual olunmuyor dostlarım. Anlamak da mümkün değil. Ancak katlanmamız ve kavuşacak günü beklememiz gerekiyor. O ana kadar da hayatın bize verilmiş bir hediye olduğu düşünüp, hayırlarla geçirmemiz lazım ki gidenleri anabilelim ve isimlerini yaşatabilelim. Diyeceğim tek şey, Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin. Doğancan evladımıza Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feyzioğlu'ndan Oğlu Ölen Avukata Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement