Son dakika Silah haberleri, Silah son dakika, son dakika Silah

Son Dakika Silah Haberleri

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • İngiltere ve İrlanda'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı
    01:36 İngiltere ve İrlanda'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı

    İngiltere ve İrlanda'da düzenlenen anma programlarıyla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı. Türk Hava Şehitliği'nde yapılan törene diplomatlar, sivil toplum kuruluşları ve Türk vatandaşları katıldı. İrlanda'da ise Türkiye'nin Dublin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen törende şehitler ve İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.

  • Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Hiçbir şerefli tüccar İsrail'le ticaret yapmaz
    00:41 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Hiçbir şerefli tüccar İsrail'le ticaret yapmaz

    Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, iktidarın İsrail ile yaptığı ticarete tepki göstererek, hiçbir şerefli tüccarın katil İsrail'le ticaret yapmayacağını ve terörist İsrail'e demir, çelik ve silah malzemesi satmayacağını belirtti. Ayrıca, hiçbir şerefli tüccarın zalim İsrail'in karnını doyurmak için gıda malzemesi ihracatı yapmayacağını ve hiçbir şerefli devlet adamının bu katliam ortaklığına izin vermeyeceğini ifade etti.

  • Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu
    00:26 Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

    Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiği iftar programında, ecdada layık olacaklarını ve hakkın savunucusu olacaklarını belirtti. Makas, tarihin her safhasında olduğu gibi merhametle hareket edeceklerini söyledi. İftar programına, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

  • Almanya, İsviçre ve Çekya'da Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi
    00:03 Almanya, İsviçre ve Çekya'da Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi

    Almanya, İsviçre ve Çekya'daki dış temsilciliklerde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü için törenler düzenlendi. Törenlerde, Çanakkale Zaferi'nin önemi vurgulandı ve şehitler anıldı. Konuşmalarda, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin milli bilincini güçlendirdiği ve Türkiye'nin aydınlık yarınlara ilerlemesinde önemli bir rol oynadığı ifade edildi.

  • Kayseri'de kurusıkı tabanca oyunu faciayla sonuçlandı
    23:55 Kayseri'de kurusıkı tabanca oyunu faciayla sonuçlandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, oynadıkları kurusıkı tabancanın ateş alması sonucu yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı. Yavuzlar Mahallesi İmar Sokak'ta, C.A. (16) ve arkadaşı O.D. (16) bahçede kurusıkı tabanca ile oynarken silah ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti
    23:11 Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir inşaat işçisi, kaldığı otel odasında kendini pompalı tüfekle vurarak intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz'
    23:10 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz" dedi.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.

  • Altıntaş Kaymakamı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu
    22:37 Altıntaş Kaymakamı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

    Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, ilçedeki şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Bozoğlan, şehitlik ve gazilik kavramlarının değerini vurgulayarak, şehit yakınları ve gazilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının giderilmesi konusunda desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

  • TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması
    22:21 TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Dün Çanakkale'de geçit vermeyenlerin torunları, bugün de sınır içinde sınır dışında Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar ve arkasında yine emperyalist güçlerle büyütülerek, beslenerek, silah verilerek, güçlendirilerek ortalığa salınanlar...

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlere izin vermeyeceğiz
    21:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlere izin vermeyeceğiz

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da askerlerle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, silahlı insansız hava araçları ve kendi ürettiği mühimmatlarla teröristleri bulup başlarını koparttıklarını ve kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Irak hududunun güvenliğini kontrol altına alacaklarını ve Suriye'deki işi tamamlayacaklarını söyledi.

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi
    21:38 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi

    Numan Kurtulmuş, Meclis'te şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Kurtulmuş, şehitlerimizi ve bu vatanı, vatan olarak bırakan, ebedi yurt olarak bırakan bütün şühedayı, gazileri minnetle, şükranla yad ettik. Ayrıca, Kurtulmuş, Çanakkale Destanı'nı hatırlatarak emperyalist güçlerin hala Türkiye'ye karşı hain emeller taşıdığını belirtti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını da kınadı.

  • 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim
    21:33 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim

    Balıkesir'de Seyit Onbaşı'nın anıt mezarı başında yapılan 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreninde Havran Müftüsü Atatürk'ün adını anmayınca gerilim yaşandı. CHP ve AKP milletvekilleri arasında tartışma başladı ve AKP'li grup CHP'lilere saldırdı. Tartışma köyde de devam etti ve AKP'li grup CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'na saldırı girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri müdahale ederek olayları sakinleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda askerlerle bir araya geldi Açıklaması
    21:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda askerlerle bir araya geldi Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız." dedi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştiriyoruz
    21:33 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştiriyoruz

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Balıkesir Öğretmenevi'nde şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı. Kacır, Türkiye'nin tam bağımsızlığı için Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirdiklerini belirtti. Savunma sanayisinde yerli sistemlerle yüzde 80'lik bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Kacır, terörle mücadelede de kararlılıkla hareket edeceklerini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye mesajı
    21:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye mesajı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız" dedi.

  • KADEM, BM'de Filistinli kadınların acılarına dikkat çekti
    20:21 KADEM, BM'de Filistinli kadınların acılarına dikkat çekti

    KADEM, BM'de düzenlediği etkinlikle Filistinli kadınların çektikleri acılara dikkat çekti. Etkinlikte, İsrail'in saldırılarının etkileri anlatıldı. Filistin'in BM Daimi Temsilci Yardımcısı, İsrail'in cezasız kaldığını belirtti. Etkinlikte, Filistin'deki sağlık sisteminin durumu ve yaşanan acılar da paylaşıldı.

  • Suudi Arabistan'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programları Düzenlendi
    20:12 Suudi Arabistan'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programları Düzenlendi

    Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad ve Cidde kentinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında anma etkinlikleri organize edildi. Türkiye'nin Riyad Büyükelçiliği ve Cidde Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen programlara, diplomatlar ve Türk vatandaşları katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

  • Çanakkale Savaşında yüzlerce yaralı askerin tedavi edildiği hastane müzeye dönüştürüldü
    19:22 Çanakkale Savaşında yüzlerce yaralı askerin tedavi edildiği hastane müzeye dönüştürüldü

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, Çanakkale Savaşı'nda cephede düşman ile çatışırken yaralanan yüzlerce askerin tedavi edildiği 'Cephe Gerisi Hastanesi' müze olarak açıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, müzelerin, kültürün hafızaları olduğunu söyledi.

  • Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu
    19:21 Aracıyla ters yöne giren polis, yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından vurdu

    İstanbul Bayrampaşa'da, izin gününde kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte bir kişiyle yol verme tartışmasına girişti. Tartışmanın kızışmasıyla birlikte polis, diğer sürücüyü silahla bacağından vurdu. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken polis memuru ise gözaltına alındı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye, AR-GE ve inovasyon ekosistemini sıfırdan inşa etti
    18:49 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye, AR-GE ve inovasyon ekosistemini sıfırdan inşa etti

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin son 22 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AR-GE ve inovasyon ekosistemini sıfırdan inşa ettiğini belirtti. Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin küresel rekabet gücünü artıracak ve ekonomik bağımsızlığını tahkim edecek atılımların devam edeceğini vurguladı.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehitler Anıtı'nı Açtı
    18:41 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehitler Anıtı'nı Açtı

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı etkinlikleri kapsamında Şarhöyük Mahallesi'ndeki Büyük Park'a değer katacak 'Şehitler Anıtı'nın açılışını törenle yaptı. Açılışa birçok yetkili ve vatandaş katıldı.

  • İnşaat işçisi otelde ölü bulundu
    18:27 İnşaat işçisi otelde ölü bulundu

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaldığı otelde pompalı tüfekle intihar eden inşaat işçisi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Ürdün'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinliği düzenlendi
    18:18 Ürdün'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinliği düzenlendi

    Ürdün'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında Türkiye'nin Amman Büyükelçiliği tarafından anma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Amman Büyükelçisi Erdem Ozan, diplomatlar ve elçilik çalışanları katıldı. Şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Ürdün Kraliyet Marşı okundu. Büyükelçi Ozan, şehitlerin anısına saygılarını sundu ve vatanın korunmasının önemine vurgu yaptı.

  • Şanlıurfa'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi
    17:55 Şanlıurfa'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi

    Şanlıurfa'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü çerçevesinde şehitlik anıtına çelenk sunularak şehit kabirleri ziyaret edildi. Programda Vali Hasan Şıldak, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna gözünü kırpmadan mücadele etme iradesinin eşsiz bir nişanesi olduğunu belirtti. Şehit kabirlerinin ziyareti sırasında Vali Şıldak, kabirlere karanfil bırakarak dualara eşlik etti.

  • Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutladı
    17:31 Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutladı

    Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Mutlu, zaferin milletimizin tarih sahnesindeki direnişinin sembolü olduğunu vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri rahmetle anıyor.

  • Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nden özel klip: Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kutlandı
    17:23 Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nden özel klip: Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kutlandı

    Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü dolayısıyla özel bir klip hazırladı. Klipte, Ordu'nun tarihi ve turistik noktalarında çekilen görüntüler eşliğinde 'Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı' türküsü seslendirildi. Sosyal medyada paylaşılan klip, büyük ilgi gördü.

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda Buluştu
    17:19 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile Şehit Yakınları ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile şehit yakınları, gazi ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. İftar programında konuşan Başkan Ataç, Cumhuriyeti ve şehitleri savunacaklarını belirtirken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve EBB Adayı Ünlüce de şehitleri rahmetle anarak minnetlerini dile getirdi.

  • Bayrampaşa'da Trafik Tartışması: Polis Memuru Sürücüyü Bacağından Vurdu
    17:10 Bayrampaşa'da Trafik Tartışması: Polis Memuru Sürücüyü Bacağından Vurdu

    Bayrampaşa'da kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte çıkan yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı. Bacağından vurulan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ise gözaltına alındı.

  • Kırıkkale'de 8 şüpheli tutuklandı
    17:07 Kırıkkale'de 8 şüpheli tutuklandı

    Kırıkkale'de yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, 164 şüpheli yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı. Operasyonlarda 2 bin 831 kişi ve 84 araç sorgulandı. Ayrıca, faili meçhul 6 hırsızlık olayı aydınlatıldı ve ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

  • Samsun'da doktoru kaçıran şahsa 16 yıl 6 ay hapis cezası
    17:04 Samsun'da doktoru kaçıran şahsa 16 yıl 6 ay hapis cezası

    Samsun'da eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silah zoruyla kaçıran şahıs, yargılandığı mahkemece toplam 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şahıs, doktoru araçta tehdit ederek kaçırmış, polis tarafından kurtarılan doktorun ifadesi ve delillerin incelenmesi sonucunda şahıs suçlu bulunmuştur.

  • TCDD Taşımacılık, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde hızlı tren seferinde etkinlikler düzenledi
    17:02 TCDD Taşımacılık, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde hızlı tren seferinde etkinlikler düzenledi

    TCDD Taşımacılık AŞ, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Ankara-İstanbul seferini yapan hızlı trende çeşitli etkinlikler düzenledi. Oyuncu Ahmet Yenilmez, Çanakkale temalı mobil oyununu sergiledi. TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu, Çanakkale Zaferi'nin anlamını hatırlatmak istediklerini belirtti. Tren yolcularına ekmek ve hoşaf ikram edildi.

  • İzinli polis memuru, yol verme tartışmasında tartıştığı sürücüyü silahla yaraladı
    16:55 İzinli polis memuru, yol verme tartışmasında tartıştığı sürücüyü silahla yaraladı

    Bayrampaşa'da bir polis memuru, trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücüye tabancayla ateş etti. Sürücü bacağından hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Tiflis'te Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı töreni düzenlendi
    16:42 Tiflis'te Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı töreni düzenlendi

    Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ile 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü vesilesiyle tören düzenlendi. Törende konuşan Büyükelçi Orbay, Türk milletinin 109 yıl önce Çanakkale'de işgal kuvvetlerine karşı kazandığı zaferle tüm dünyaya tarihi bir mesaj verdiğini ifade etti.

  • Şanlıurfa'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı
    16:29 Şanlıurfa'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı

    Şanlıurfa'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü çerçevesinde şehitlik anıtına çelenk sunularak şehit kabirleri ziyaret edildi. Programda Vali Hasan Şıldak, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna gösterdiği mücadele iradesinin bir nişanesi olduğunu belirtti. Şehit kabirlerinin ziyaret edildiği programda Vali Şıldak, kabirlere karanfil bırakarak dualara eşlik etti.

  • Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için mesaj yayımladı
    16:27 Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için mesaj yayımladı

    Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • KGB ajanlığından Rusya'da çeyrek asra yaklaşan liderliğe: Putin'in kariyeri nasıl şekillendi?
    16:22 KGB ajanlığından Rusya'da çeyrek asra yaklaşan liderliğe: Putin'in kariyeri nasıl şekillendi?

    Rusya'da 2000 yılından bu yana iktidarda olan Vladimir Putin, Sovyet lider Joseph Stalin'den beri Rusya'yı en uzun süre yöneten isim oldu.

  • Kuşadası'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni
    16:13 Kuşadası'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

    Kuşadası'nda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törenin ardından ilçe protokolü Adalızade Mezarlığı’ndaki şehitlikleri ziyaret etti.

  • Niğde'de Gençlerden Çanakkale Şehitlerine Özel Şiir Dinletisi
    15:58 Niğde'de Gençlerden Çanakkale Şehitlerine Özel Şiir Dinletisi

    Niğde'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'ndeki öğrenciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla "Çanakkale Şehitlerine" şiirini seslendirdi.

  • İntihar etti denilen 17 yaşındaki çocuğun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
    15:57 İntihar etti denilen 17 yaşındaki çocuğun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

    Antalya'da bir oto yıkamada çalışan 17 yaşındaki Arda Bağuç, konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının 'intihar etti' sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi, Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • ETÜ Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasını 3 kupa ve 1 madalya ile tamamladı
    15:52 ETÜ Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasını 3 kupa ve 1 madalya ile tamamladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu öncülüğünde düzenlenen Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonasında ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri takım halinde Kadın Tüfek kategorisinde birinci oldu. Ayrıca, Tüfek Mix yarışmasında ikinci, Kadın Tabanca Takımı ise üçüncü oldu. ETÜ'nün Olimpik Milli Sporcusu Damla Köse ise Kadın Tüfek Ferdi kategorisinde altın madalya kazandı.

  • Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak'tan Çanakkale mesajı
    15:47 Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak'tan Çanakkale mesajı

    Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. İmrak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin dünyada emsali olmayan bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti ve aziz şehitlere ve gazilere rahmet diledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin, vatanını canı pahasına savunan bir milletin fedakarlığını ve birlik beraberliğini tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

  • AKUT Arama Kurtarma Derneği, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinliklerine katıldı
    15:44 AKUT Arama Kurtarma Derneği, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinliklerine katıldı

    Türkiye'nin ilk arama kurtarma sivil toplum örgütü olan AKUT Arama Kurtarma Derneğine bağlı ekipler, Gelibolu Yarımadası'ndaki Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinliklerine katıldı.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
    15:41 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Zaferi'ni kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazileri rahmet ve şükranla anıyor.

  • Gelibolu Yarımadası'nda Şehitler Abidesi'nde 18 Mart töreni düzenlendi
    15:26 Gelibolu Yarımadası'nda Şehitler Abidesi'nde 18 Mart töreni düzenlendi

    Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

  • 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı
    15:19 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan biri, tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüphelilerin ifadeleri çelişti ve cinayet şüphesi ortaya çıktı. İfadesi alınan bir arkadaş, ölen kişinin Sercan Baki D. tarafından öldürüldüğünü söyledi. Şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

  • Samsun'da uyuşturucu satışı yapan şüpheli yakalandı
    15:19 Samsun'da uyuşturucu satışı yapan şüpheli yakalandı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, şüphelinin ikametinde 450 sentetik ecza hap ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Yunanistan'da Türk Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi
    15:18 Yunanistan'da Türk Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi

    Yunanistan'da, Pire'deki Türk Şehitliği'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında anma töreni düzenlendi.

  • Bakırköy Adliyesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi
    15:17 Bakırköy Adliyesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi

    Bakırköy Adliyesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 18 Bin 998 Sentetik Ecza Ele Geçirildi, 2 Gözaltı
    15:16 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 18 Bin 998 Sentetik Ecza Ele Geçirildi, 2 Gözaltı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 18 bin 998 sentetik ecza hap, ruhsatsız tabanca ve 6 tabanca fişeği ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

  • Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 450 adet sentetik ecza ve 1 adet tabanca ele geçirildi
    15:08 Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 450 adet sentetik ecza ve 1 adet tabanca ele geçirildi

    Samsun'un İlkadım ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Y.S. isimli şahsın evinde yapılan aramada 450 adet sentetik ecza hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kozan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi
    15:04 Kozan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Ele Geçirildi

    Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı. Polis tarafından 11-17 Mart tarihleri arasında yapılan uygulamalarda, 1 kurusıkı tabanca ve 239 fişek ele geçirildi. 3 araca modifiyeden işlem yapıldı. 10 motosiklet sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Uygulamalarda 9 araç, 3 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca 51.56 gram ve 89 tablet uyuşturucu ele geçirilirken 4 uyuşturucu satıcısı tutuklandı. Aranan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada ise hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalanıp cezaevine götürüldü.

  • Adana Kozan'da Huzur ve Güven Uygulamasında 7 Şüpheli Yakalandı
    15:01 Adana Kozan'da Huzur ve Güven Uygulamasında 7 Şüpheli Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 33 farklı noktada huzur ve güven uygulaması yaptı. Aranan 7 şüphelinin yakalandığı çalışmada, kurusıkı tabanca, 239 fişek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Trafik denetiminde de 10 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı, 12 araç trafikten men edildi.

  • Muğla ve ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenleri düzenlendi
    14:58 Muğla ve ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenleri düzenlendi

    Muğla ve ilçelerinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Fethiye ilçesindeki Şehitler Anıtı önünde yapılan törende çelenkler bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde de şehitleri anma programı düzenlendi. Bodrum ve Dalaman ilçelerinde de benzer törenler gerçekleştirildi.

  • Kuşadası'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni
    14:55 Kuşadası'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

    Kuşadası'nda düzenlenen törenle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü kutlandı. Törende çelenk sunma töreni düzenlendi ve şehitlikler ziyaret edildi. Konuşmalarda vatanın kutsallığı ve şehitlerin önemi vurgulandı. Anma programı, okul etkinlikleriyle devam etti.

  • Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 49 kişi tutuklandı
    14:48 Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 49 kişi tutuklandı

    Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 49 kişi tutuklandı. Ayrıca, 103 kişi adli makamlara sevk edildi ve 170,07 gram metamfetamin, 167 sentetik ecza, 13 ruhsatsız tabanca ve 5 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Trafik ekipleri tarafından ise 20 araca yüksek sesle müzik dinlemekten ve 26 araca abartı egzozdan işlem yapıldı.

  • Samsun'da Narkotik Polisi Operasyonunda 18 Bin 998 Adet Sentetik Ecza Ele Geçirildi
    14:47 Samsun'da Narkotik Polisi Operasyonunda 18 Bin 998 Adet Sentetik Ecza Ele Geçirildi

    Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hançerli Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri operasyonda T.Ç. ve O.Ç. isimli şahısların ikametinde 18 bin 998 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet tabanca fişeği ele geçirdi. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da kaçak silah imalatı yapan kişi tutuklandı
    14:34 Bursa'da kaçak silah imalatı yapan kişi tutuklandı

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak silah imalatı yaparak satan bir kişi, polis ekiplerinin baskınıyla yakalanarak cezaevine gönderildi. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonunda, iş yerinde yapılan aramalarda 7 adet silah ve silah yapımında kullanılan çok sayıda alet ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Ünlülerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale Zaferi kutlu olsun
    14:32 Ünlülerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale Zaferi kutlu olsun

    Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'de mücadele eden kahramanları saygıyla anıyorlar.

  • Muğla Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 6 Tutuklama
    14:31 Muğla Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 6 Tutuklama

    Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda gözaltına alınan 15 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, vatandaşların arazilerini tehdit ve şantaj yöntemiyle üzerlerine geçirip üçüncü kişilere satan bir örgüt tespit edildi. Operasyon sonucunda yapılan aramalarda silahlar, uyuşturucu, senetler, tapu evrakları ve diğer deliller ele geçirildi. Şüphelilerden 2'si salıverilirken, 6'sı tutuklandı ve 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek'ten 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
    14:07 Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek'ten 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

    Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İpek, mesajında Çanakkale Zaferi'nin milletimizin verdiği en büyük varoluş mücadelelerinden biri olduğunu vurgulayarak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anma gerekliliğine dikkat çekti.

  • PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı
    14:04 PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için mesaj yayımladı

    Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" adına bir mesaj yayımladı.

  • Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı
    14:02 Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı

    Şırnak'ta düzenlenen etkinliklerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı. Törenlerde çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve şehitliğe karanfil bırakılması gibi programlar gerçekleştirildi. Şırnak Üniversitesi'nde ise öğrencilerin oratoryo, tiyatro ve şiir gösterileri yapıldı. Etkinlikler, resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

  • Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıların davasında ifadeler ortaya çıktı: Merkezi kurşunlarsan bayi veririz
    13:57 Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıların davasında ifadeler ortaya çıktı: Merkezi kurşunlarsan bayi veririz

    Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlatılmasında azmettirici olarak yargılanan Dilan Polat'ların da aralarında bulunduğu 11 sanık hakkında iddianame düzenlendi. Bir tanık ifadesinde Banu Parlak'ın mekanını kurşunlaması karşılığında kendisine bir bayi verileceğini söyledi. Sanıkların telefonlarında yapılan aramada Daltonlar Çetesi'nin firari lideri Barış Boyun'a ait belgeler bulunduğu tespit edildi.

  • Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü Alanya'da törenle kutlandı
    13:57 Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü Alanya'da törenle kutlandı

    Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Alanya Hükümet Meydanı'nda ve Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Alanya'daki törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı. Başkan Böcek, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak şehitleri anma ve saygıyla eğilme mesajı verdi. Antalya'daki törende ise Genel Sekreter Cansel Tuncer çelenk sunarak töreni sonlandırdı.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı
    13:55 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünde şehit ailelerini ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı.

  • İznik'te Kaçak Silah İmalatı Yapan Şahıs Yakalandı
    13:52 İznik'te Kaçak Silah İmalatı Yapan Şahıs Yakalandı

    Bursa'nın İznik ilçesinde bir iş yerinde kaçak silah imalatı yapıldığı bilgisi üzerine yapılan operasyonda, şüpheli E.T. suçüstü yakalandı. Operasyonda 7 adet silah ve silah yapımında kullanılan çok sayıda alet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Malatya Valisi ve Kent Protokolü Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladı
    13:46 Malatya Valisi ve Kent Protokolü Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladı

    Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve kent protokolü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • Avrasya Üniversitesi'nde Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anma programları düzenlendi
    13:43 Avrasya Üniversitesi'nde Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü anma programları düzenlendi

    Avrasya Üniversitesi'nin Pelitli ve Ömer Yıldız Yerleşkelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programları gerçekleşti. Programlara öğrenciler ve akademisyenler büyük ilgi gösterdi. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, konuşmasında Çanakkale Zaferi'nin önemini vurgulayarak, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anma gerekliliğine değindi.

  • Antalya'da İş Yerinde Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Tabanca İle Öldürüldü
    13:37 Antalya'da İş Yerinde Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Tabanca İle Öldürüldü

    Antalya'da bir oto yıkamada çalışan 17 yaşındaki Arda Bağuç, iş yerindeki konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının 'intihar etti' sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi, Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Çanakkale şehitleri dualarla anıldı
    13:35 Çanakkale şehitleri dualarla anıldı

    Gölcük'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümünde şehitler dualarla anıldı.

  • Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi
    13:32 Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi

    Konya'nın Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu Yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Programda, şehitler ve kahraman gaziler anıldı, çelenk sunuldu, konuşmalar yapıldı ve öğrenciler tarafından gösteri sergilendi. Anma etkinliklerine ilçe kaymakamı, garnizon komutanı, belediye başkanı, şehit ve gazi aileleri ile davetliler katıldı.

  • Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri
    13:26 Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri

    Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Törenlerde şehitlik anıtlarına çelenkler sunuldu, Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

  • Aksaray jandarmadan uyuşturucu ve silah ticareti operasyonu: 1 tutuklama
    13:23 Aksaray jandarmadan uyuşturucu ve silah ticareti operasyonu: 1 tutuklama

    Aksaray'da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şüphelinin evine gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli uyuşturucu madde tüfek ve tabancalar ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: Şüphelinin Evinden Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi
    13:16 Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: Şüphelinin Evinden Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

    Aksaray'da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen bir şüphelinin evine yapılan operasyonda, çeşitli uyuşturucu maddeler ile tüfek ve tabancalar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

  • Muğla'da Osmanlı döneminden kalma tapuları kullanan suç örgütü çökertildi
    13:16 Muğla'da Osmanlı döneminden kalma tapuları kullanan suç örgütü çökertildi

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde Osmanlı döneminden kalma tapuları gerekçe göstererek vatandaşların yıllardır kullandıkları arazilerin üzerine çöken 'Çetibeli' suç örgütü, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nın operasyonu ile çökertildi. Örgüt, köylü vatandaşların arazilerini hile, dolandırıcılık, tehdit ve şantaj yöntemiyle üzerlerine geçirip 3. şahıslara satıyordu. Operasyon sonucunda 15 şüpheli gözaltına alındı ve 6'sı tutuklandı.

  • Ankara'da şehit diplomatlar için Dışişleri Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi
    13:16 Ankara'da şehit diplomatlar için Dışişleri Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi

    Şehit Türk diplomatlar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Ankara'da bulunan Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki Dışişleri Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı.

Advertisement