Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı 4 Mayıs'ta Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı 4 Mayıs'ta Açılıyor

Gıda bileşenleri endüstrisinin; 2018 yılında global düzeyde 40 milyar dolar ekonomik büyüklüğe ulaşması bekleniyor.

03.05.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD, Çin, İtalya, Hindistan, Peru, Yunanistan, Togo, Belçika gibi birbirlerinden binlerce kilometre uzaklıktaki 4 kıta ve 16 ülkeden 250 markayı tek bir çatı altında toplayan Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı; 4 Mayıs'ta kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bu yıl dördüncü kez, Türkiye'nin ilk jelatin markası Seljel'in Altın sponsorluğunda düzenlenen Fi Istanbul 2016'yı, yaklaşık 80 ülkeden 5 bin 400 sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı bir araya getiren bölgenin ilk gıda ve gıda bileşenleri fuarı olan Fi Istanbul 2016, gıda hammaddeleri, bileşenleri, yardımcı maddeleri, doğal içerikler ile Ar-Ge, pazarlama, kalite kontrol ve danışmanlık gibi sektörü yakından ilgilendiren tüm gereksinimleri ve yenilikleri bünyesinde toplayarak, katılımcılarının gıda bileşenleri endüstrisindeki pazar paylarını artırmasına destek oluyor.

T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ve İstanbul İhracatçı Birlikleri koordinasyonu ile 3 kıtadan 14 ülkeden gelen alım heyeti fuarda ağırlanacak. Fuar katılımcılarının yeni pazarlara açılması ve yeni işbirliği zemini hazırlamak amacı ile organize edilen alım heyeti programında katılımcılar heyet kapsamında gelen gıda firmalarının satın alma temsilcileri ile ikili görüşmeler yapacak. Alım Heyeti programında Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarından; Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Gürcistan, İsrail, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Mısır, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tunus ve Ürdün yer alıyor.

Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı 4-6 Mayıs tarihleri arasında Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyarete açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fi Istanbul 2016 Gıda Bileşenleri Fuarı 4 Mayıs'ta Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement