Fidan Yazıcıoğlu'nun Vefatı - Son Dakika
Yerel

Fidan Yazıcıoğlu'nun Vefatı

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan ve Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

20.02.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan ve Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Memecan, mesajında, "Sivas'ın yetiştirmiş olduğu büyük devlet adamı, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun 26 gündür devam eden yaşam mücadelesini kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Fidan Yazıcıoğlu'na Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Sivas halkına başsağlığı dilerim" ifadesini kullandı.

Demirgil de mesajında, Fidan Yazıcıoğlu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendiğini belirterek "Yazıcıoğlu ailesinin, Büyük Birlik Partisi camiasının, hemşehrilerimizin ve Türkiye'nin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fidan Yazıcıoğlu'nun Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement