Fidye İçin Kaçırılıp Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Fidye İçin Kaçırılıp Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi

Fidye İçin Kaçırılıp Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi

Zeytinburnu'nda 26 Haziran günü fidye için kaçırıldığı iddia edilen ve 19 gün sonra cesedi Kocaeli Ballıca'da gömülü bulunan işadamı Mehmet Turgut'un cenazesi, Florya'daki E-5 Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

16.07.2015 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda 26 Haziran günü fidye için kaçırıldığı iddia edilen ve 19 gün sonra cesedi Kocaeli Ballıca'da gömülü bulunan işadamı Mehmet Turgut'un cenazesi, Florya'daki E-5 Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

Mehmet Turgut'un cenazesi, yakınları tarafından öğle saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenaze, işadamının oturduğu Florya'daki E-5 Camii'ne götürüldü. İşadamının büyük oğlu Cüneyt Ali Turgut ve kardeşleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Mehmet Turgut'un çocuklarının, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

TOPBAŞ DA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Mehmet Turgut için kılınan cenaze namazına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Cenaze töreninin ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Topbaş, Turgut'un sevdiği bir aile dostu olduğunu belirterek, "Başarılı bir işadamı ve düzgün bir insan. Herkes tarafından sevilen, herkesi seven farklı bir yapısı vardı. Menfur bir cinayete kurban gitti. Hem ailesini hem sevenlerini, bizleri acılarla bıraktı. İnanıyorum ki makamı cennettir inşallah. Acı bir ölüm haberiyle sarsıldık. Dostlarımızın başı sağolsun" dedi.

İşadamının cenazesi Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fidye İçin Kaçırılıp Öldürülen İşadamı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement