FIFA 16 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı - Son Dakika
Teknoloji

FIFA 16 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

FIFA 16 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

EA Sports'un yapımcısı olduğu, her yıl yeni sürümü ile milyonlarca kopya satan FIFA serisinin bu seneki oyunu FIFA 16'nın Demo çıkış tarihi açıklandı.

26.08.2015 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fifa 16

EA Sports'un yapımcısı olduğu, her yıl yeni sürümü ile milyonlarca kopya satan FIFA serisinin bu seneki oyunu FIFA 16'nın Demo çıkış tarihi açıklandı.

FIFA 16'nın demo sürümü çıkış tarihi PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 platformları için 8 Eylül olarak belirlendi. Bununla birlikte EA, demo sürümünün çıkışının platform ve bölgeye bağlı olarak farklılık gösterdiğini ve tarihi haber vermeden değiştirebileceklerini belirtti.

Fifa 16 Demo Nasıl İndirilebilir?

PC Windows :  İndirme linki 8 Eylül'de sitede verilecek.

PlayStation 3/ Playstation 4 :  PSN Store'da 8 Eylül'de indirmeye açılacak.

Xbox 360/ Xbox One :  8 Eylül'de Xbox MarketPlace'de indirmeye açılacak.

Fifa16

Oyun Seçenekleri

Kick-Off:  Sahaya direk giriş yapıp bir oyun oynayabileceksiniz. FIFA 16 demo sürümüne ilk başladığınızda, büyük derbi El Clasico ile başlayacaksınız. Real Madrid CF evinde FC Barcelona'ya karşı!

FIFA Ultimate Team Draft:  Oyunu oynamanın tamamen yeni bir yolunu keşfedin. Bir takım oluşturup dikkatli kararlar verin ve çevrimdışı bir oyunda maça girin.

FIFA Trainer:  FIFA 16'da herkes daha yüksek bir seviyede rekabet edebilir. Kick Off ya da FUT Draft oynarken yeni ipuçları kapmak için yeni içerik eğitim sistemini inceleyin.

Yeni Yetenek Oyunları:  Maçlar yüklenirken, 6 yeni yetenek oyunlarımızı tecrübe edin.

Bundesliga Yayın Sunumu: Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach'ı BORUSSIA-PARK'da ziyaret ederken gerçek yayın grafikleri deneyimini yaşayın. (Sadece Xbox One, PlayStation 4 ve PC'ye özel)

FIFA 16'nın çıkış tarihi PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo 3DS, PS Vita, Wii platformları için 25 Eylül olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji FIFA 16 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement